Başkan Genç Ayazağalı kadınlarla buluştu

Başkan Genç Ayazağalı kadınlarla buluştu

Ayazağalı kadınlarla bir araya gelen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Bugüne kadar Ayazağa’da yurttaşımın onayı olmadan hiçbir şeye imza atmadım; bundan sonra da kimse imzalatamaz” dedi.

Kadının toplumdaki yerini her konuşmasında ve gerçekleştirdiği sosyal projelerde vurgulayan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Ayazağalı kadınlarla buluştu. Halk Düğün Salonu’nda gerçekleşen toplantıya yoğun katılım gösteren kadınlar, Başkan Genç’i coşkuyla karşıladı.
 
Mahallesinin ve toplumun sorunlarıyla ilgilenen kadınlara teşekkür eden Genç; “Yıllardır buralarda yaşıyorsunuz. Özellikle Ayazağa’nın yoğunlaşan binaların etkisiyle baskı altında olduğunu biliyorum. El ele vererek sıkıntılarımızın üstesinden geleceğiz. Alt yapı yeterince olmadığı için sorunlar yaşanıyor. Beni aileden biri olarak kabul edin. Birbirimize samimiyet gösteremezsek bu iş olmaz. Öncelikle bize huzur lazım. Hepimiz anne ve babayız. Bizim için önemli olan çocuklarımızın yarınlarıdır” dedi.
 
“Rauf Denktaş Kültür Merkezi’ni yakında açıyoruz”
 
Rauf Denktaş Kültür Merkezi’nin yakında açılacağı müjdesini veren Başkan Genç, “Ciddi eksiklikleri vardı toparlıyoruz.  Ayazağa’da hayatı nasıl kolaylaştırabiliriz çözüm yollarını arıyoruz. Hiçbir zaman kendi başımıza karar almayacağız; her şeyi birlikte yapacağız.”
 
“Evinize ve çocuklarınıza sahip çıkın”
 
Yarını kurmak için bu toplantıları devam ettirmek zorunda olduklarını belirten Genç, “Bizlerin en uç noktaya yaşlıya, hastaya, ihtiyacı olan herkese ulaşmamız lazım. Sizlerin mahalleli olarak tespitleriniz çok önemli. Bugüne kadar Ayazağa’da yurttaşımın haberi olmadan hiçbir şeye imza atmadım, bundan sonra da kimse imzalatamaz...  Sizlere çok büyük iş düşüyor. Her şey sizin elinizde evinize ve çocuklarınıza sahip çıkın.” diye konuştu.
 
Mahalledeki kadınların sorunlarını tek tek dinleyen Başkan Genç, not alarak çözüme yönelik çalışmaların en kısa zamanda başlatılacağının sözünü verdi.