Beşiktaş'ta bayram gezisi

Beşiktaş'ta bayram gezisi

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazindar Beşiktaş sokaklarında bayram gezisi yaptı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde otobüs  gezisiyle tüm Beşiktaşlıların bayramlarını kutladı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar Ramazan Bayramında Beşiktaş sokaklarındaydı. Önce  CHP İl ve İlçe teşkilatlarıyla bayramlaştı. Daha sonra üstü açık otobüse geçen Başkan Hazinedar gün boyunca Beşiktaş sokaklarını karış karış gezerek vatandaşla  bayramın sevincini ve mutluluğunu paylaştı. Otobüsün üzerinden sık sık selamlama konuşmaları yapan Başkan Hazinedar’ın eli değim yerindeyse hiç aşağıya inmedi. Başkan Hazinedar halkının kendisine gösterdiği sevgi ve sıcakkanlılık karşısında mutluluğunu gizleyemedi.

TAKSİ DURAĞINA ZİYARET

Bayram gezisi sırasında Beşiktaş Fulya’da hizmet veren Valideçeşme Taksi Durağı’nı ziyaret eden Başkan Hazinedar burada yemek eşliğinde taksicilerle kısa sohbet etti. Hazinedar çıkışta da küçük yaşta bir kız çocuğuna bayram harçlığı vermeyi ihmal etmedi.

Gezinin ardından açıklama yapan Beşiktaş Belediye Başkanı Av.Murat Hazinedar, Ramazan’ı çok güzel bir şekilde yaşadıklarını belirterek “Ramazan’ın yorgunluğunu değil keyfini sürüyoruz. 30 gün boyunca hem oruçlarımız, niyetlerimizle, ibadetlerimizle, insanımızla çok güzel günler geçirdik” dedi.

Bayram gezisinde ilçe sakinlerinin bayramlarını kutladığını söyleyen Başkan Hazinedar,  “ Otobüsün üzerinden anonslarımızla ilçe halkımızla bayramlaştık. Ben de çok büyük bir keyif aldım” dedi.

Bayram gezisinin duraklama adresi Valideçeşme Taksi Durağı’nda kendisini bir Halil İbrahim sofrasının karşıladığını belirten Hazinedar, “Ben çok şanslıyım herhalde içeride beni peynir, domates, salatalık ve kuru ekmek bekliyordu. Beşiktaş olarak taksi duraklarına büyük önem veriyoruz” dedi.