Beyaz Show'da ikinci şok ! Yayını kestiler..

Beyaz Show'da ikinci şok ! Yayını kestiler..

Geçen hafta ortalığı karıştıran ''Ayşe öğretmen''in ardından Beyaz Show'da bir şok daha yaşandı.

Geçtiğimiz hafta Beyaz Show'a Ayşe öğretmenin canlı yayına bağlanması ile olaylar başlamıştı. Beyazıt Öztürk programdan sonra bir çok açıklamalarda bulunmuş ve kötü zamanlar geçirmişti. Bu haftaki Beyaz Show'da ise beklenmeyen olaylar çıktı.Beyaz Show'da bu gecenin konukları Aslı Enver, Murat Boz ve Burak Özçivit'ti.Her şey çok güzel ve koyu bir sohbet yapılıyordu.

Bu hafta da stüdyo konukları pankart açıp slogan attı.

Son programda yaşananların ardından canlı yayında özür dileyerek polis çocuğu olduğunu hatırlatan Beyazıt Öztürk, sloganlar esnasında kısa süreli bir şaşkınlık yaşarken, VTR girerek yayını kesti.

beyaz-show-da-yeni-skandal-apar-topar-yayini-kesti--6513390.jpeg

Ayşe öğretmen yalnız değildir sloganları atan grup seslerini çok yükseltince görevliler tarafından dışarı atıldı.Beyazıt Öztürk bu haftaki programda geçen haftaki yaşanan olaylara değinmedi.Sadece "Beni buradan bilen herkese, ekran başındakilere, burada olan bütün seyircilere canı gönülden çok çok çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ayşe öğretmen hakkında sloganlardan sonra VTR'ye girildi. Bant yayınından sonra tekrar canlı yayına dönüldü ve olay hakkında hiç bahsedilmedi.Daha sonra tekrardan reklama girildi ve reklam bittikten sonra Murat Boz bir şarkı söyledi ve program bitti.