Bodrum Standı Emıtt Turizm Fuarı’nda İlgi Görüyor

Bodrum Standı Emıtt Turizm Fuarı’nda İlgi Görüyor

19. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarının üçüncü gününde BODTO Meclis üyesi Toros Demirdöven, Bodrum Tanıtma Vakfı Genel Sekreteri Cemil Bayraktar ve turizmciler ulusal ve uluslararası alandaki iş adamları ile görüşmeler gerçekleştird

- 19. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarının üçüncü gününde BODTO Meclis üyesi Toros Demirdöven, Bodrum Tanıtma Vakfı Genel Sekreteri Cemil Bayraktar ve turizmciler ulusal ve uluslararası alandaki iş adamları ile görüşmeler gerçekleştirdi.

EMITT’in üçüncü gününde halka açık olan fuar yoğun ilgi görürken Bodrum standı ferah bir ortamda toplantılar yapılmasına olanak sağladı. Bodrum’un doğal güzelliklerine, kültürel yapısına, iş dünyasına göndermeler yapan stant hem işlevsel hem de estetik anlamda ziyaretçilerden tam not alırken yine önemli kişileri ağırladı. Midilli Adası Belediye Başkanı Yardımcısı Hatzichristou Ignatios ve Halit Kıvanç standı ziyaret eden isimler arasındaydı. Bodrum Halikarnas Disko’nun organize ettiği dans şovu ve müzik yayını 3’üncü gününde yine harikaydı. Stantta Güntop firmasının katkılarıyla Bodrum Mandalinası dağıtılarak yerli ürün tanıtımı da gerçekleştirildi.

Fuar 25 Ocak Pazar günü sonra erecek olup son gününde yine turizm profesyonellerine ve halka açık olacak ve Bodrum standı öncelik verdiği iş görüşmeleri için olanak sağlayacak.