Çocuk yapmak isterken cinsel organı kırıldı

Çocuk yapmak isterken cinsel organı kırıldı
Güncelleme:

Çocuk sahibi olmak isteyen çiftin gecesi kötü bitti.

Çocuk sahibi olmayı arzulayan adam, ilişkinin heyecanına kendini fazla kaptırınca cinsel organından oldu.

İngiltere'nin Kent şehrinin Gillingham kasabasında yaşayan Steven Horden (37) adındaki duvarcı ustası ve kız arkadaşı Kiera Diss (38) bebek sahibi olmayı çok arzuluyorlardı.

Cinsel ilişkiye giren Horden ve Diss'in gecesi kabusa döndü. Duvarcı ustasının cinsel organı ilişki sırasında kırılınca talihsiz adam sağlığına kavuşmak için Medway Hastanesi'nde dört gece geçirmek zorunda kaldı.

SÜNNET EDİLMESİ GEREKTİ

Cinsel organına sonda aleti yerleştirilen Steven'in sünnet edilmesi gerekti. Talihsiz adam geleceği için endişe ettiğini, kendisi ve kız arkadaşının ebeveyn olma hayallerinin suya düşmesinden korktuğunu dile getirdi. Steven: "Cinsel organım tamamen morardı ve eğrildi. Kız arkadaşımla biraz kendimizi kaptırmıştık. Sanırım biraz fazla heyecanlı ilişki yaşadık. Doktorlar bana çocuk sahibi olabilmemi sadece zamanın göstereceğini söyledi." sözlerini dile getirdi.

''ACI BİR TECRÜBE OLDU''

Altı haftadır cinsel ilişki yaşamadıklarını açıklayan Steven, kız arkadaşı Keira'nın mutsuz olduğunu ifade etti. Steven: "Keira'nın ümidi kırılmış durumda. Dün gece denedik fakat çok acı verici bir tecrübe oldu."dedi.

Genç kadın kazanın kendisini şok ettiğini, belki de suçun kendisinde olduğunu dile getirdi. Keira: "Steven çok acı çekiyordu. Bense şoka girmiştim. Böyle bir şeyin başımıza geleceğini asla hayal edemezdim. Bir gün çocuklarımız olmasını umut ediyorduk. Birçok denememiz sonrasında artık çocuk sahibi olamayacağımız endişesini taşıyorum. Belki de kader bize çocuk sahibi olmayacağımızı söylüyor." sözleriyle duygularını ifade etti.