Çukobirlik Adana Kooperatifi’nde Şaşmaz Dönemi

Çukobirlik Adana Kooperatifi’nde Şaşmaz Dönemi

Çukobirlik Adana Kooperatifi genel kurul toplantısı yapıldı. İki liste ile gidilen seçimler sonunda 192 oy alan Aydın Şaşmaz Yönetim Kurulu Başkanı seçilirken, mevcut Birlik yönetimince desteklenen Ömer Ersinadım 132 oy alabildi.

- Çukobirlik Adana Kooperatifi genel kurul toplantısı yapıldı. İki liste ile gidilen seçimler sonunda 192 oy alan Aydın Şaşmaz Yönetim Kurulu Başkanı seçilirken, mevcut Birlik yönetimince desteklenen Ömer Ersinadım 132 oy alabildi.

Çukobirlik Adana Kooperatifi toplantı salonunda yapılan genel kurul toplantısına ortaklar büyük ilgi gösterdi. Seçimler sonunda daha önce Adana Kooperatifi ve Çukobirlik yönetiminin değişik kademelerinde görev yapan Aydın Şaşmaz başkanlığa getirilirken yönetim kurulu Burhan Uzun, Menderes Gülter, Cevdet Akçakoyun ve Ahmet Çelik’ten oluştu.

Birlik Temsilcileri olarak da Aydın Şaşmaz ve Yılmaz Ballıoğlu seçildiler. Genel Kurul’da seçimlerden sonra bir konuşma yapan Aydın Şaşmaz, Çukobirlik ve Adana Kooperatifi’nin ortak üreticiler açısından önemine değindi. Şaşmaz, “Bölge çiftçilerinin önemli sıkıntıları ve Çukobirlik’ten beklentileri var. Seçim dönemini geride bıraktık. Şimdi ortak üreticilerimize layık oldukları hizmeti en iyi şekilde verebilme, onların ürünlerini gereği gibi değerlendirme ve girdi ihtiyaçlarını eksiksiz karşılama zamanı. Yönetim kurulum adına bize oy veren ve vermeyen bütün ortaklarımıza teşekkür ediyorum. Onların güvenini boşa çıkarmamak için çaba harcayacak, Çukobirlik’i daha iyi noktaya taşıma gayretinde olacağız” dedi.

Çukobirlik kooperatiflerinde genel kurulların tamamlanmasından sonra Birlik genel kurul toplantısı gerçekleştirilecek.