Dpü Tıp Fakültesi İlk Mezunlarını Verdi

Dpü Tıp Fakültesi İlk Mezunlarını Verdi

2007 yılında kurulan Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Tıp Fakültesi 2014-2015 Akademik yılında ilk mezunlarını verdi.M

2007 yılında kurulan Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Tıp Fakültesi 2014-2015 Akademik yılında ilk mezunlarını verdi.Mezun olan 25 doktor 6 yıllık eğitim süreçlerini tamamlayarak bugün itibariyle tıp hayatlarına adım attı.

Dumlupınar Üniversitesi Bedesten'de gerçekleştirilen törene; saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlandı. Törene DPÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Hakan Vural, Tıp Fakültesi birincisi Dr. Andaç Karadeniz ve Rektör Prof. Dr. Remzi Gören'in açılış konuşmalarıyla devam edildi.

Açılış konuşmaların ardından Tıp Fakültesi birincisi Dr. Andaç Karadeniz, Mezuniyet Kütüğü'ne adının yazılı olduğu plaketi çaktı.

Daha sonra Vali Şerif Yılmaz, Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Remzi Gören ve diğer protokol üyeleri tarafından Tıp Fakültesi'nden mezun olan öğrencilere diplomaları verildi.

Diploma Töreni sonrası Tıp Fakültesi'nin ilk mezunu olan öğrenciler Keplerini havaya atarak, mezuniyet coşkusunu yaşadılar.

Mezuniyet Törenine, AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Kütahya Cumhuriyet Başsavcısı Alim Taş, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi ve Adalet Komisyon Başkanı Muhammed Yavuz, KÜTSO Başkanı Nafi Güral, Tıp Fakültesi Öğretim Görevlileri, Tıp Fakültesi'nden mezun olan öğrenciler ve aileleri katıldı.(EFE)

Kaynak: İHA