EGMO’da Türkiye’yi temsil edecek iki Servergazili öğrenci törenle uğurlandı

EGMO’da Türkiye’yi temsil edecek iki Servergazili öğrenci törenle uğurlandı

Bu yıl ilk defa düzenlenecek European Girls' Mathematical Olympiad–Avrupa Kızlar Matematik Olimpiyatı (EGMO)'nda Türkiye'yi temsil edecek olan Denizli Özel Servergazi Eğitim Kurumları'na bağlı lise ve ilköğretim okulu öğrencileri Feyza Du.

Bu yıl ilk defa düzenlenecek European Girls' Mathematical Olympiad–Avrupa Kızlar Matematik Olimpiyatı (EGMO)'nda Türkiye'yi temsil edecek olan Denizli Özel Servergazi Eğitim Kurumları'na bağlı lise ve ilköğretim okulu öğrencileri Feyza Duman ve Gülşah Onur İngiltere’ye uğurlandı. Öğrencilerini arkadaşlarıyla birlikte uğurlayan Özel Servergazi İlköğretim Okulu Müdürü Uysal Cesur, “Denizlimiz'e bu mutluluğu yaşatan öğrencilerimize çok teşekkür ederim. Dört kişilik olimpiyat takımının ikisi Özel Servergazi Eğitim Kurumları'ndan. Bu gerçekten tarihi bir başarıdır. İnşallah öğrencilerimiz, İngiltere’de hem ilimizi hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek. Öğrencilerimizi Matematik Olimpiyatı Koordinatörümüz Kurbani Kaya ve Matematik öğretmenimiz İbrahim Erkol çok iyi hazırladı. İngiltere’den ülkemize madalya ile dönmelerini bekliyoruz.” dedi.

Müdür Cesur, olimpiyatta yarışacak öğrencilerini İngiltere’ye uğurlarken çeşitli hediyeler da verdi. İngiltere'nin başşehri Londra'da 10-16 Nisan 2012 arasında yapılacak EGMO'ya, 20 ülkeden dörder öğrenci katılacak. CİHAN