Erzincanda Chp Adliye Önüne Siyah Çelenk Bıraktı

Erzincanda Chp Adliye Önüne Siyah Çelenk Bıraktı

ERZİNCAN Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı, 17-25 Aralık operasyonları soruşturmalarına takipsizlik kararı verilmesine tepki amacı ile Adalet Sarayı önüne siyah çelenk bıraktı.Eski terminal önünde toplanan yaklaşık 40 kişilik grup,...

ERZİNCAN Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı, 17-25 Aralık operasyonları soruşturmalarına takipsizlik kararı verilmesine tepki amacı ile Adalet Sarayı önüne siyah çelenk bıraktı.

Eski terminal önünde toplanan yaklaşık 40 kişilik grup, Adliye Sarayı giriş kapısı önüne alkışlarla siyah çelenk koydu. CHP İl Başkanı İsmail Arslan, her şeyin suç, sadece yolsuzluğun suç olmadığı bir ülkede yaşadıklarını ileri sürerek, "İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı sözde yürüttüğü soruşturma sonucu aralarında 4 bakanın oğlunun da yer aldığı 53 kişi hakkında takipsizlik kararı verdi. Operasyonlar sırasında para kasalarını ve ayakkabı kutularından çıkan paraları sıfırlayamayanlar, şimdi dosyaları sıfırlayarak yolsuzluk, hırsızlık ve rüşveti kabul ettirmeye çalışıyorlar. Yargının üzerinde baskı kuran AKP iktidarı, ortada çok somut deliller olmasına rağmen hiçbir şey yokmuş gibi, dalga geçercesine dosyaları kapatıyor” dedi.

FOTOĞRAFLI

ERZİNCAN'DA CHP ADLİYE ÖNÜNE SİYAH ÇELENK BIRAKTI

ERZİNCAN'DA CHP ADLİYE ÖNÜNE SİYAH ÇELENK BIRAKTI