Evinde Ölü Bulunan Hostes Melek, Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi

Evinde Ölü Bulunan Hostes Melek, Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi

ATLAS Global Hava Yolları'nda kabin memuru olan ve bu sabah İstanbul'daki evinde ölü bulunan 21 yaşındaki Melek Demir, memleketi Kırklareli'nin Vize İlçesi'ne...

ATLAS Global Hava Yolları'nda kabin memuru olan ve bu sabah İstanbul'daki evinde ölü bulunan 21 yaşındaki Melek Demir, memleketi Kırklareli'nin Vize İlçesi'ne bağlı Kıyıköy Beldesi'nde gözyaşlarıyla toprağa verildi. Cenazeye hava yollarındaki mesai arkadaşları da katılırken, annesi Ümit Demir, ölen kızının ardından "Yaktın beni be annem, bitirdin beni be annem. Evlat acısı çok kötüymüş hiçbir şeye benzemez" diye gözyaşı döktü.

Bu sabah İstanbul Atatürk– Londra Luton seferini yapacak uçakta görevli kabin memuru Melek Demir'i almak için evine gelen servis aracındaki arkadaşları, kapıyı açmaması üzerine polise haber verdi. Gelen polis ekipleri, girdikleri evde genç hostesin cesediyle karşılaştı. İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından Melek Demir'in cenazesi memleketi Kırklareli'nin Vize İlçesi'ne bağlı Kıyıköy Beldesi'ne getirildi.

MESAİ ARKADAŞLARI ANNESİNE SARILDI

2 bin 500 nüfuslu Kıyıkköy Beldesi'nde balıkçılık yapan Erkan ile Ümit Demir çiftinin iki çocuğundan biri olan Melek Demir için ikindi namazının ardından Kıyıköy Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Baba Erkan Demir ile kardeşi Yasin Demir ayakta durmakta zorlanırken, taziyeleri kabul etti. Arkadaşlarının ölüm haberiyle gözyaşlarına boğulan havayolu çalışanları, mesai arkadaşları da Kıyıköy'deki cenaze törenine katılarak annesi Ümit Demir'e baş sağlığı diledi. Annesine sarılarak ağlayan arkadaşları, Melek Demir'in herhangi sağlık sorunu olmadığını ve rahatsızlığı olması halinde zaten uçuş yapamayacağını söyledi.

'ÇOK KÜÇÜKTÜ BENİM KIZIM, YAKIŞMAZDI BURALARA'

Cenazenin camide olduğu sırada gözyaşlarına boğulan anne Ümit Demir, "Ufacıktı benim kızım. Yakışmazdı buralara, çok küçüktü 21 yaşındaydı benim kızım. Yaktın beni be annem, bitirdin beni be annem. Evlat acısı çok kötüymüş hiçbir şeye benzemez. Çok küçüksün annem, mahfettin beni annem. Çok severdin beni, hiç kıyamazdın bana" diyerek gözyaşı döktü. Erkek kardeşi Yasin Demir de ablasının fotoğrafını elinden bırakmadı. Kıyıköy Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Melek Demir, belde mezarlığında toprağa verildi.

Kalp krizinden öldüğü sanılan genç kabin memurunun gerçek ölüm nedeni otopsi sonuçlarının ardından netlik kazanacak.

FOTOĞRAFLI