GAZİOSMANPAŞA'DA TACİZ İDDİASI -ÇALIŞANLARINI TACİZ ETTİĞİ İLERİ SÜRÜLEN MATBAA MÜDÜRÜ İLE İKİ ARKADAŞI GÖZALTINA ALINDI

GAZİOSMANPAŞA'DA TACİZ İDDİASI      -ÇALIŞANLARINI TACİZ ETTİĞİ İLERİ SÜRÜLEN MATBAA MÜDÜRÜ      İLE İKİ ARKADAŞI GÖZALTINA ALINDI

Gaziosmanpaşa'da, çalışanlarını taciz ettiği ileri sürülen matbaa müdürü ile iki arkadaşı gözaltına alındı.

Gaziosmanpaşa'da, çalışanlarını taciz ettiği ileri sürülen matbaa müdürü ile iki arkadaşı gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Fatih Cumhuriyet Savcılığına başvuran 29 yaşındaki Y.G. ile 31 yaşındaki M.F, Gaziosmanpaşa'da çalıştıkları matbaada müdürleri olan Murat A. ile arkadaşlarının sözle ve telefondan cinsel içerikli mesaj göndererek kendilerini taciz ettiğini bildirdi.

İki kadının şikayet dilekçelerinde, "Müdürümüz bizi sürekli taciz ediyordu. Taciz ederken isteklerini yerine getirmediğimiz için de maaşımızı vermiyordu. Maaşımızı istediğimizde 'Gelin yemeğe çıkalım, ondan sonra paranızı veririm' diyordu. Bunun üzerine işten ayrılmak zorunda kaldık. Ayrıldıktan sonra 3 telefondan cinsel içerikli mesajlar attılar" ifadelerine yer verdiği öğrenildi.

Şikayet üzerine olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, matbaa müdürü Murat A. ile arkadaşları Murat Ş. ve Bayram C'yi gözaltına aldı.

Bu kişilerin telefonlarını inceleyen polis, şikayetçi olan Y.G. ile M.F'nin yanı sıra E.D. ile M.E. adlı kadınları da cinsel içerikli mesajlarla taciz ve tehdit ettiklerini tespit etti.

Emniyette işlemleri tamamlanan 3 zanlı Fatih Adliyesine sevk edildi.