Hatipoğlu'na ''cinlerle ilişkiye girilir mi ?'' sorusu

Hatipoğlu'na ''cinlerle ilişkiye girilir mi ?'' sorusu

Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, ''Cinlerle insanlar cinsel ilişkiye girebilir mi ?'' sorusuna yanıt verdi.

Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu bir izleyicisinin 'Cinlerle insanlar cinsel ilişkiye girebilir mi, bu ilişkiden çocuğu olabilir mi' sorusuna cevap verdi

Yaptığı dini programlarla adından söz ettiren ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu ilginç bir izleyici sorusuna cevap verdi. "Cinlerle insanlar cinsel ilişkiye girebilir mi, bu ilişkiden çocuğu olabilirmi?" sorusuna Nihat Hatipoğlu şu cevabı verdi:

HEM YARATILIŞLARI HEM DE HAMMADDELERİ FARKLI

İnsanların cinlerle ilişkiye girebileceğini hatta çocuk sahibi olabildiğini söyleyen din alimleri var. Ama onun dışında cin ve insanın hem yaratılışı hem de ham maddesi farklıdır. Birisi toprak, birisi ateştir. Buna cevap vermişlerdir, işte insan topraktan yaratılmıştır ama insan değişime uğramıştır ve et ve kemikten oluşmuştur. Cin de ateşten yartatılmıştır ama şimdi değişime uğramıştır diye.

YAKINLAŞMALARINA ENGEL YOK AMA...

Bu nedenle yakınlaşmalarına bir engel yok diyor. Ama alimlerin çoğu şöyle diyor: Cinlerin insanıtaciz etmesi temas etmesi gibi olabilir. Fakat bu yakınlaşma çocuk doğurtacak kadar yakınlaşmaya bürünemez derler.

HZ. SÜLEYMAN ÖRNEĞİ

Mesela Belkız için Hz. Süleyman'la ilgili. Belkıs için baba ve ya annesinin cin olduğu söyleniyor. Ama bu doğruglanmış bir bilgi değildir. Bütün görüşleri söyledim ama detaya girmedim. Cinlerin insanları rahatsız etmesi mümkündür ancak cinlerle cinsel beraberlik ve çocuk doğurma zordur.