Hayalleriniz yarı fiyatına icraburada.com'da

Hayalleriniz yarı fiyatına icraburada.com'da

Bakırköy'de 2+1 120 m2 Daireye 80.000TL 'ye sahip olabileceğinizi biliyor muydunuz?

FIRSATLAR İÇİN TIKLAYIN!

2012 Model Porsche Cayenne marka Jeep 110.000TL'ye, 2011 Model Audi A3 marka araç 25.700 TL'ye, 2011 Model Mercedes C180 35.000TL'ye, 2013 Model Renault Symbol19.000TL'ye, İstanbul Ataşehir'de 117m2 daire 90.000 TL 'ye, Bahçelievler'de 90m2 daireyi 50.000 TL'ye alabilme imkanını İCRABURADA.COMda bulabilir, hayalini kurduğunuz eve ya da araca çok uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz…

TÜM UYGUN FİYATLI İCRALIK ÜRÜNLERE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

İHALELERE GİRMENİN ASIL FORMÜLÜ; DANIŞMANLIK HİZMETİ!

İcra ihalelerinden alım yapmak çok kârlı. Ancak nasıl alacağınızı yahut ne yapacağınızı bilmiyorsanız,İCRABURADA.COM'un uzman ekibinden profesyonel bir destek alınması, ihalenin başarılı bir biçimde kârlı sonuçlandırılmasını kolaylaştırıyor.

GAYRİMENKUL VE TAŞIT UZMANLARINDAN DESTEK ALMANIZ KAZANÇLI YATIRIMIN YOLU!

İCRABURADA.COM sizin için ihalelere katılım yapmanın yanı sıra, ihaleyi kazandıktan sonra da sizi yalnız bırakmıyor. Katılım yapacağınız ihale dosyasının incelenmesi ve araştırılması avukatlar tarafından yapılıyor. Aracın geçmiş hasar kayıt durumunun tespit edilmesi, boya kontrol ve teknik cihazlarla muayenesi, o gün ki güncel piyasa bedelinin araştırılması yatırımınızı risksiz hale dönüştürmektedir. Gayrimenkulde ise, piyasa fiyat analizlerinin yapılması, tapu, imar v.b… durumlarının araştırılması size avantaj sağlayacaktır. Ayrıca ilgilendiğiniz araç ve gayrimenkullerin yerinde tespiti ve fotoğraflandırılması, kısa ve uzun vadede ki satış fiyatının araştırılması, ilgili mevzuat gereği tüm vergi dairesi ve icra müdürlüklerine yapılacak işlemler İCRABURADA.COMavukatları ve eksperleritarafından yapılması, sizin ihale öncesi ve sonrasındaki tüm yükünüzü üzerinizden alıyor olacaktır.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

TÜRKİYE 'DE BİR İLK! TELEFON İLE İCRA İHALELERİNE KATILABİLİRSİNİZ!

İCRABURADA.COM 'dan alacağınız Gold +PLUS üyelik hizmetiyle birlikte ücretsiz avukat sahibi olabilirsiniz. Sahip olduğunuz avukat talimatınız doğrultusunda ihalenize girerken, önceden aracın yada gayrimenkulün bütün araştırmalarını tamamlamış uzman ekiplerde o an ihale ortamında bulunup, almayı planladığınız ürünün son kontrolünü yaptıktan sonra, sizi telefon ile arayıp bilgilendiriyor. Size sadece ihaleye gitmeye vaktiniz olmasa bile evinizde, iş yerinizde yada tatildeyken telefon üzerinden ihale ortamını canlı olarak dinleyip avukatınızı yönlendirmek kalıyor.

SADECE İCRABURADA.COM GOLD +PLUS ÜYELERİNE ÖZEL!

Kaliteli ve dürüst çalışmalarıyla bilnen İCRABURADA.COM sitesi, erken uyarı sistemi sayesinde ilgilendiğiniz ihaleyi kaçırmanızı engelliyor. İCRABURADA.COM'un size sunacağı avantajlı katılım ve ücretsiz hukuk hizmetleriyle bütün ihtiyaçlarınıza cevap oluyor. Kârınızı sizden daha çok düşünen İCRABURADA.COM danışmanınıza ileteceğiniz ürün, o anda icra satışında değilse, ürün icra satışına çıktığı anda, danışmanınız size haftanın 7 günü iletişim bilgilerinizden ulaşıp, ilgilendiğiniz ihalenin sisteme eklendiğini bilgilendirerek, sizi uyarıyor. Siz sadece aradığınız ürünü danışmanınıza iletin o sizin yerinize araştırıp bulsun.

Detaylı bilgi için 0212 963 1 123 çağrı merkezi müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz.

WWW.İCRABURADA.COM

Sosyal Medya Hesaplarımız için;

Twitter.com/icraburada
Facebook.com/icraburada
Google Plus +icraburada