Kahramanmaraş’ta Gasp İddiası

Kahramanmaraş’ta Gasp İddiası

Kahramanmaraş’ta bir bakkaldan para ve sigara isteğini geri çeviren 5 kişiyi yaralayan 4 şüpheli polisinin sıkı takibi sonucu yakalandı.

- Kahramanmaraş’ta bir bakkaldan para ve sigara isteğini geri çeviren 5 kişiyi yaralayan 4 şüpheli polisinin sıkı takibi sonucu yakalandı.

İlk olay, Onikişubat ilçesi Mağralı Mahallesi Ökkeş Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Suriyeli Hannam Benna’ya ait iş bakkala gelen F.O, E.Ş, S.H, ve K.K, bakkalın oğlu M.B’dan para ve sigara istedi. M.B’den istediklerini alamayan 4 kişi bıçakla saldırıya geçti. Ardından olay yerinden kaçan 4 kişi Kahramanmaraş Kalesi'nde yer alan Kapalı Çarşı'da karşılaştıkları H.K, E.A, N.E, ve O.G’den para istedi. İstediklerini alamayan 4 kişi, yine bıçakla saldırıya geçti.

Çıkan olaylarda bıçakla çeşitli yerlerinden yaralanan 4 kişi kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaşanan arbede de şüphelilerden K.K’da bıçakla yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine gelen emniyet güçleri, F.O, E.Ş, S.H, ve K.K'yı göz altına aldı.

Göz altına alınan şüpheliler, sağlık kontrollerinden geçirilmesinin ardından Çocuk Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.