Karayalçın'dan Gökçek'e jet yanıt !

Karayalçın'dan Gökçek'e jet yanıt !

SHP lideri Karayalçın, Melih Gökçek'in sözlerine gecikmeden yanıt verdi.

SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in, 14 yıldır "Ankara’yı yönettiğini sanarak konuştuğunu" öne sürerek, "Ankara’ya 1 metre metro ilave edemeden geldi, gidiyor" dedi.

Karayalçın, yaptığı yazılı açıklamada, Gökçek’in "gider ayak" hala Murat Karayalçın’ın borçlarından bahsettiğini ve 1,5 milyon dolar borçlarının olduğu gibi, "anlamsız sözler mırıldandığını" ifade etti.

Borçların neden ödenmediğinden bahsedilmediğini ifade eden Karayılçın, şunları kaydetti: "Borçları ödemiyorsa, doğal gaz gibi metroyu, Altınpark’ı, AŞTİ’yi, Mamak Viyadüğü’nü, Hacı Bayram Meydanı’nı, Dikmen Vadisi’ni, Çadırtepe Çöplük alanını, kanal arıtmayı satsın, ödesin. Alıcı bulursa alt üst geçitleri de ilave etsin. Kredi almadığını söylüyor. Mahalle bakkalınınn bile sözünde durmayanlara veresiye mal vermediği biliniyor. Belediyenin paralarının ve arsalarının ne olduğu da borçlarının neden ödenmediği de genel müdürleri aracılığıyla neler yapıldığı da basında çarşaf çarşaf yer alıyor."