Kılıçdaroğlu ile Hazinedar'dan acı ailelere taziye ziyareti

Kılıçdaroğlu ile Hazinedar'dan acı ailelere taziye ziyareti

Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar, Ankara'da hayatını kaybeden CHP üyelerinin ailelerine taziyede bulundu.

 

Ankara’daki hain saldırı nedeniyle ABD ziyaretini yarıda kesen Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar,  hemen yurda döndü. Hazinedar, yurda döner dönmez Malatya’ya gitti ve hain saldırıda yaşamını yitiren CHP gençlik örgütündeki gençlerin ailelerine CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte taziye ziyaretinde bulundu.

1-(3)-423.jpg

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, grup başkanvekili Özgür Özel ve Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Ankara’daki terör saldırısında hayatını kaybeden 97 kişiden 2’si olan Malatya CHP Gençlik Kolları üyesi Eren Akın ve CHP üyesi Kasım Otur’un baba ocağında kurulan taziye çadırını ziyaret ettiler.

3-(2)-001.jpg

Önce CHP Gençlik Kolları Üyesi Eren Akın’ın acılı ailesini ziyaret eden Kılıçdaroğlu ve Başkan Hazinedar, aileye ve yakınlarına başsağlığı diledi.  Akın için kurulan taziye çadırında vatandaşlarla bir araya gelen CHP heyeti, buradan CHP Üyesi Kasım Otur’un acılı ailesini ziyarete geçti. Kasım Otur için kurulan taziye çadırına gelen Kılıçdaroğlu ve Başkan Hazinedar, acılı aileye ve yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti. CHP lideri Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet acılı ailelerle tek tek konuştuktan sonra taziye çadırından ayrıldılar.

5-204.jpg

Taziye ziyaretlerinin ardından Başkan Hazinedar cenaze törenine de katıldı. Acılı ailelerin yasını paylaştı. Cenaze namazında vatandaşlarla birlikte saf tuttu.

6-146.jpg