Konut sahibi olmak çok kolay

Konut sahibi olmak çok kolay

Üretim merkezi İzmir'de bulunan ve tüm Ege illerine her gün sevkiyat yapmakta olan Asia Prefabrik, müşterilerden gelen yoğun talebi karşılamaya devam ediyor.

Uygun nakliye bedelleriyle müşteri menfaatlerini korumayı amaçlayan Asia prefabrik, konteyner prefabrik ev, çelik ev, çelik depo ve hangar binalarını 1.5000 m2'lik tesislerinde hızlı ve kaliteli bir şekilde üreterek müşterilerinin hizmetine sunuyor.

Muhtarlık binaları, okullar, hastaneler, taksi durakları, satış büfeleri, bekçi kulübeleri, ihtiyaç ve güvenlik kabinleri gibi birçok ürünle, müşterilerinin ihtiyaçlarına hızlı ve sorunsuz olarak cevap verebilecek nitelikte olan ve rakipleri arasından hızla sıyrılan Asia Prefabrik, kampanyalı fiyatlarıyla alıcıların yoğun ilgi odağı haline geldi.

Bu yılın en iddialı prefabrik evi olan modelleri 67 m2 ve 2+1 olarak tasarlanmış.  Kampanyalı fiyatı 19.200 TL olan prefabrik evin girişte 17.65 m2'lik bir verandası, ortak kullanım alanına sahip 21.44 m2'lik salonu ve mutfağı, biri 9.25 m2, diğeri 11.59 m2 olan odaları, ortak kullanıma ait banyo ve wc'si bulunmaktadır.

İzmir merkezli firma, estetik, uzun ömürlü aynı zamanda ekonomik olan yapılarıyla müşterilerinden tam not almaya devam ediyor.

http://www.asiaprefabrik.com