Mangalla intihar etti

Mangalla intihar etti

Boy kompleksinden kurtulamayan genç öğretmen mangalı yakarak intihar etti..

İzmir'in Narlıdere ilçesinde bugün, mangaldan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlendiği sanılan, ancak bıraktığı not bulununca intihar ettiği belirlenen 29 yaşındaki kadının, psikiyatri tedavisi gördüğü, “kısa olduğunu” düşündüğü boyunu uzatmak için bir süre önce de ortopedi servisine tedavi için başvurduğu öğrenildi.


Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren polis, intihar eden Neşe Yılmaz'ın, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesinde psikiyatri tedavisi gördüğünü, bir süre önce de ortopedi servisine, boy uzatımı tedavisi için başvuruda bulunduğunu belirledi.
Neşe Yılmaz'ın 1.60 metrenin altında olduğu belirtilen boyunun kısalığından şikayet ettiği ve uzatma isteğiyle ortopedi servisine başvurduğu ileri sürüldü.

Narlıdere Narbel Konutları Özkarakaya Caddesi'ndeki Özlem Apartmanı'nda Neşe Yılmaz'ın (29) oturduğu daireden koku yayılması ve kadının 1 aydır ortalarda görünmemesi üzerine, eve giren polis kadının çürümüş cesediyle karşılaşmıştı. Kaldığı odada yanan mangal kömüründen çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldüğü sanılan kadının, “Daha önce intihar etmediğime pişmanım” yazılı notu bulununca intihar ettiği anlaşılmıştı.