Nezahat Nine o şoförden şikayetçi

Nezahat Nine o şoförden şikayetçi

İzmir'de traktör çarpması sonucu yaralanan nine aracından bile inmeyen sürücü için şikayetçi oldu.

İzmir'de traktörün çarpması sonucu yaralanan nine, kendisine traktörle çarpan ve yardım etmek için araçtan bile inmeyen o şoförden şikayetçi.

İzmir'in Torbalı İlçesi'nde bir traktörün çarpması sonucu yaralanan ve hastanede tedavi altına alınan 79 yaşındaki Nezahat Kıynak, kendisine çarptığı halde traktör koltuğunda kılını bile kıpırdatmadan oturan 72 yaşındaki Cavit Karataş'ı dava edecek.

Kaburgaları ve sağ bacağı kırılan, ilk müdahalesi Torbalı'da yapıldıktan sonra İzmir Dr. Suat Zeren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Nezahat Kıynak, kazayı ve sonrasını anlattı. Ekmek almaya gitmek için yolun karşı tarafına geçtiği sırada kendisine traktörün çarptığını belirten Kıynak, Nezahat Kıynak, "Traktörün tepesinde adamı görüyordum. Yattığım yerden onu izledim. Yanıma gelip, 'Bir yerin ağrıyor mu?' bile demedi. Ondan şikayetçiyim" dedi. Kıynak "Yerde yatıyordum. Şuurum açıktı. Çevrede toplananlar 'Teyze iyi misin?' diye soruyorlardı. Polisler yardımcı oldu. Traktörün tepesinde adamı görüyordum. Yattığım yerden onu izledim. Yanıma gelip, 'Bir yerin ağrıyor mu?' bile demedi. Ondan şikayetçiyim. Beni hastaneye bile götürmedi. Ona dava açacağım” dedi.

DARBEYİ BELİNDEN ALMIŞ

Salihli'de yaşayan ve annesinin yanında hastanede refakatçi olarak kalan Ayşe İncekara da Nezahat Kıynak'ın, 40 yıldan bu yana Torbalı'da yaşadığını söyledi. Torbalı esnafının annesini çok iyi tanıdığını anlatan İncekara, "Annem traktör çarptığı anda darbeyi belinden almış. Kaburgalarında kırık var. Aynı zamanda sağ bacağı da kırık ve alçıya alındı. Yerde uzun süre öylece yatmış. Traktör sürücüsünün ise aşağıya inmemesi büyük vicdansızlık. Bunu ayıplıyorum." Dedi.