Ormana çadır kurmuşlar ve...

Ormana çadır kurmuşlar ve...

Ormanlık alana gizlenmiş çadırda ne yaptıklarına çok şaşıracaksınız...

Erdemli ilçesine bağlı köyde ormanlık alan içerisine gizlenmiş bir çadırda tombalayla kumar oynadığı tespit edilen 21 kişi suçüstü yakalandı. Kumar oynamak için yer ve imkan temin ettikleri gerekçesiyle 2 kişi de gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ve Erdemli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Elvanlı köyünde kumar oynatıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Jandarma ekipleri, fark edilmemesi için ormanlık alan içerisine gizlenmiş olan bir çadıra düzenlediği operasyonda, 21 kişiyi para karşılığında tombala oynarken suçüstü yakaladı. Çadırda yapılan aramada, tombala kağıtları, pulları ve bir adet numaratör ele geçirildi.

Kumar oynadıkları belirlenen 21 kişiye Kabahatler Kanunu gereğince 182 lira para cezası kesilirken, kumar oynamak için yer ve imkan sağladıkları iddiasıyla 2 kişi de gözaltına alındı.

Zanlılardan M.D, hakkında başka bir suçtan dolayı yakalama kararı bulunduğu için çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Diğer zanlı ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.