Şahan 25 bin lirasının peşine düştü !

Şahan 25 bin lirasının peşine düştü !

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Recep İvedik 4'ün dağıtımcısı Murat Akdilek'e twitter'dan ateş püskürdü.

Şahan Gökbakar, Recep İvedik 4'ten kalan 25 milyonluk alacağın peşine düştü! Davalık olduğu Murat Akdilek'e Twitter'dan ateş püsküren Gökbakar, TDK sözlüğünden de alıntılar yaptı! İşte Gökbakar'ın o mesajları;

Şahan Gökbakar’ın “Recep İvedik 4”ten alacağı 25 milyon TL’yi tahsil edemediği gerekçesiyle icraya verdiği dağıtımcı Murat Akdilek, önceki akşam Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanan Süper Kupa maçı sırasında Twitter’ına karşılaşmayla ilgili yorumlar yazdı.

"ASIL SEN DAYAKLIKSIN"
Akdilek’in “Telles tam dayaklık kıvama geliyor” tweet’i, Şahan Gökbakar’ı sinirlendirdi. Ünlü komedyen, tepkisini sert mesajlarla dile getirdi:
“Lan sen ne yüzsüz adamsın. Sen tam dayaklıksın asıl. 25 milyonumu çalmışsın hâlâ maç yorumu yapıyorsun. Utanmaz! Çaldığın 25 milyonun hesabını ver. Karına kızına yedirdiğin haramın hesabını ver. Utanmaz.”

1-168.jpeg

TDK'DAN ALINTI
Gökbakar, Murat Dilek'e yönelik bu sözlerinin ardından bir de Türk Dil Kurumu sözlüğünden alıntı yaptı. İşte Gökbakar'ın Dilek'e yaptığı o ilginç gönderme;
"Bakın burda ne yazıyor Murat Akdilek... Görevi yüzde 5 karşılığında filmimi sinemaya dağıtmak ve oluşan geliri toplayıp bana getirmek olan; ancak gizlice benim olan paralı bana değil de borçlu olduğu ve anlaştığı 2 adet faktoring kuruluşuna kendi parasıymış gibi veren kişiye hırsız, yaptığı eyleme de çalmak demiş TDK Türkçe Sözlüğü."