Şampiyon Öğrencilerden Başkan Karakullukçu’ya Ziyaret

Şampiyon Öğrencilerden Başkan Karakullukçu’ya Ziyaret

Yıldız Erkekler Futbol 2. Küme İl Birinciliği müsabakalarında şampiyon olan Arifiye Ortaokulu öğrencileri, Okul Müdürü Hüseyin Mutlu ve antrenörleri...

Yıldız Erkekler Futbol 2. Küme İl Birinciliği müsabakalarında şampiyon olan Arifiye Ortaokulu öğrencileri, Okul Müdürü Hüseyin Mutlu ve antrenörleri eşliğinde Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu'yu makamında ziyaret etti.

Arifiye Ortaokulu öğrencilerini kazandıkları başarı nedeniyle tebrik eden Başkan İsmail Karakullukçu, "Arifiye Ortaokulumuzun değerli hocalarını ve öğrencilerini kazandıkları şampiyonluk nedeniyle tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Son beş yılda, yaptığımız yatırım ve çalışmaların karşılığını vererek, Arifiye'mizi, şampiyonlar diyarı bir ilçe yapan siz değerli sporcularımızın gözlerinden ve yine kendilerinden, ailelerinden ve sosyal yaşantılarından ödün vererek, kendilerinden her türlü fedakârlığı yaparak sizleri yetiştiren hocalarımızın ellerinden öpüyorum. Evet, burası Arifiye, şampiyonlar diyarı. Sizlerin sayesinde, Türkiye'de Arifiye'yi tanımayan yok artık. Gençlerimiz, çocuklarımız kendilerine olanak sağlandığında neler yapabileceklerini hepimize gösteriyor. Bizler de Arifiye'liler olarak, kendileri ile gurur duyuyoruz. Arifiye Belediyesi olarak tüm olanaklarımızla her daim siz değerli sporcularımızın hizmetinizdeyiz. Bizden talep etmeniz yeterli. Bu vesile ile bizlere hediye ettiğiniz şampiyonluk için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA