Sateen.com İle İlkbahar Çok Pastel Geçecek!

Sateen.com İle İlkbahar Çok Pastel Geçecek!

Giyinmeyi ve modayı seven herkesin severek takip ettiği Sateen.com, 2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nu duyurdu! Sateen’in yeni koleksiyonu, güçlü, romantik ve iddialı!

Özellikle modayı seven ve kendini özel hissetmek isteyen kadınların tercihi olan marka yeni sezonda en güçlü ayağını bluz, gömlek, elbise, etek ve pantolon modelleri olarak görüyor. Bir beden ince gösteren modasına uyan Sateen.com’un elbise modelleri ise bu sene bir çok kadının tercihi olacak gibi gözükmekte.

40 yılı aşkın bir tekstil tecrübesine sahip marka, Türkiye’nin en moda markası olma yolunda ilerlerken bir yandan da yurt dışında Slav ülkeleri ve Arap ülkelerinin markaya ilgisi artmaya devam ediyor. Toptan mağazacılıkta da adımlarını atan firma Merter toptan mağazasıyla da birçok ülkeye özel üretimleriyle modanın cazibe merkezi olmakta.

Sateen.com’un yeni ve çarpıcı koleksiyonu herkesi etkisi altına almaya başardı! Pantone’nin bu sene açıkladığı kuvars pembesi, dingin mavi, diğer pastel tonlar ve yumuşak renklerin hakim olduğu koleksiyonda, danteller, fırfırlar, monokromlar yer alıyor. Koleksiyonda yer alan en özel parçalar ise, sezonun trendi olan gömlek elbiseler, geceden gündüze taşınan taytlar, boyfriend gömlekler, crop top üstler, kendinden aksesuarlı şifon bluzlar ile büyülü bir stil yaratmaya hazır olun.

Sateen.com’un ayrıcalıklı fiyatlarla hazırladığı koleksiyona ulaşarak, keyifli, hızlı ve güvenli bir alışveriş yapmak için buraya tıklayarak siteyi ziyaret edin.