“şirketlerde Yeni Pazarlama Ve İş Fırsatları” Semineri

“şirketlerde Yeni Pazarlama Ve İş Fırsatları” Semineri

Antalya'nın Korkuteli İlçesinde Öğretim Görevlisi Hadi İstanbullu tarafından “İş Dünyasının Profesyonellerinden Seminerler” başlığıyla organize edilen etkinliğin bu haftaki konuğu MİDEA’nın Türkiye İthalatçısı ELFEKS A.Ş Antalya Bölge Satış Yöneticisi Sem

- Antalya'nın Korkuteli İlçesinde Öğretim Görevlisi Hadi İstanbullu tarafından “İş Dünyasının Profesyonellerinden Seminerler” başlığıyla organize edilen etkinliğin bu haftaki konuğu MİDEA’nın Türkiye İthalatçısı ELFEKS A.Ş Antalya Bölge Satış Yöneticisi Semih Nasır oldu.

AÜ Elmalı MYO Öğretim Görevlilerinden Rukiye Kılıç ve Erdem Yıldız’ında katıldığı etkinlikte Semih Nasır şirketlerin satış ve pazarlamada yetişmiş eleman bulmakta zorlandıklarını söyledi. Meslek Yüksekokullarında verilen pazarlama eğitimlerinin, mezun olduktan sonra çalışacak öğrenciler için büyük avantaj olduğunu belirten Nasır, “Bir işletmenin varlığını sürdürebilmesi için mutlaka satış yapılmalıdır. Bundan dolayı şirketler ve özellikle profesyonel anlamda çalışanlar, pazarlama bölümündeki personeline büyük önem vermektedir. Gençler, öncelikle çalışmak için hevesli olmalısınız. Dolayısıyla hedefinizi iyi belirlemeniz gerekmektedir. Bu da yetmez, sabırlı olmalısınız. Bunların akabinde çalıştığınız alanda çok iyi kariyer imkanları elde edebilirsiniz” ifadelerini kullandı.