Tekirdağ’da Yeni Mahallerlere Yeni Çöp Konteynerleri Dağıtıldı

Tekirdağ’da Yeni Mahallerlere Yeni Çöp Konteynerleri Dağıtıldı

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi köy statüsünden mahalleye dönüşen yeni mahallelere çöp konteynerleri dağıttı.

- Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi köy statüsünden mahalleye dönüşen yeni mahallelere çöp konteynerleri dağıttı.

Süleymanpaşa, sınırları içinde bulunan merkez köylerin mahalleye dönüşmesi ve hizmet sınırlarının genişlemesi ile birlikte ortaya çıkan çöp konteyneri ihtiyacını karşılamak için konteyner dağıtırken öncelikle konteynere en çok ihtiyaç duyulan mahallelerden başlandı. Bu kapsamda, Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, köy vasfından mahalleye dönüşen, yeni mahallelerdeki vatandaşların isteği üzerine çöp konteynerleri dağıtmaya başladı.

İhtiyacı olan yerlere en kısa zamanda konteynerlerin konulacağını söyleyen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Ayrım yapmaksızın 74 mahallemize eşit hizmet edeceğiz. Bizler köy konumundan mahalle statüsüne geçen mahallelerin eksiklerini gidermek ve vatandaşlarımızın daha mutlu ve daha huzurlu yaşam koşullarına ulaşması için çalışıyoruz. Süleymanpaşa ilçemizde çöp konteynerleri ihtiyacı olan mahallelerimizi ekiplerimiz yaptığı çalışma sonucunda tek tek tespit etti. Konteynerler ihtiyaç olan noktalara en kısa zamanda koyulacaktır" dedi.