Yeğenini Taciz Eden Amca, Tutuklandı

Yeğenini Taciz Eden Amca, Tutuklandı

KAYSERİ’nin Pınarbaşı İlçesi'nde geçen yıl, lise öğrencisi kız yeğenine otomobilde tacizde bulunduğu iddia edilen amca tutuklandı.Olay, geçen yıl Pınarbaşı ilçesine bağlı B. Karamanlı Köyü'nde meydana geldi. Köyde oturan lise...

KAYSERİ’nin Pınarbaşı İlçesi'nde geçen yıl, lise öğrencisi kız yeğenine otomobilde tacizde bulunduğu iddia edilen amca tutuklandı.

Olay, geçen yıl Pınarbaşı ilçesine bağlı B. Karamanlı Köyü'nde meydana geldi. Köyde oturan lise öğrencisi D.Ş., ilçedeki okuluna gitmek için yola çıktı. Evlerinin önünde servis beklerken, amcası evli 3 çocuk babası 41 yaşındaki A.Ş. otomobiliyle gelerek yeğenine, "Ben de işlerim için ilçeye gideceğim. Gel beraber gidelim, ben seni okuluna bırakırım" dedi. Amcasının bu teklifi üzerine genç kız, amcasının otomobiline bindi. Köyden ilçeye doğru seyir halinde bulunan otomobilini ıssız bir yerde durduran amca, iddiaya göre otomobilin içinde yeğenini taciz etti. Daha sonra ise yeğenini olayı kimseye söylememesi için uyardı ve okuluna götürüp bıraktı.

Olayın üzerinden yaklaşık 1 yıl geçtikten sonra öğrenci D.Ş., başından geçenleri öğretmenine anlattı. Bunun üzerine öğretmen de konuyu jandarmaya iletti. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan A.Ş, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.