Yine maganda cinayeti

Yine maganda cinayeti

Maganda kurşunu İstanbul'da İsviçreli bir turisti canından etti...

İstanbul'daki bir eğlence mekanı önünde ateş eden magandalar, tatil için Türkiye'ye gelen kadının ölümüne sebep oldu. Polis şüphelileri her yerde aranıyor.

Sözcü gazetesinden Habip Atam'ın haberine göre dehşet, önceki gece Beşiktaş’ta meydana geldi. İddiaya göre, saat 23.00 sıralarında bir eğlence mekanı önünde silahlar patladı. Kapıdaki müşteriler panikle sağa sola kaçışmaya başladı. Eğlence mekanına da ateş eden magandalar, bir süre sonra geldikleri araçla kaçtılar. Ortalık sakinleşince, içeriden çıkan müşteriler, bir kadının kanlar içerisinde yerde yattığını gördü. Hemen sağlık ekilerine bilgi verildi. Başından vurulduğu anlaşılan İsveç vatandaşı Maggie Badgo, kaldırıldığı Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

ŞÜPHELİLER BELİRLENDİ

Olaydan hemen sonra İstanbul Emniyeti”ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Cinayet Büro Amirliği dedektifleri, saldırganların, olaydan yarım saat önce eğlence mekanına geldiğini, ancak içeriye alınmadıklarını belirledi. Bunun üzerine tabancayla geri dönen magandaların, havaya ve eğlence mekanına ateş ettikleri tespit edildi. Olay yerinde yapılan incelemede 9 boş kovan bulundu. Güvenlik kamera görüntüleri de incelendi. Şüphelilerin kimlikleri belirlendi. Polis her yerde o şüphelileri arıyor.