Korkunç tesadüf! 1 yıldır birlikte yaşadığı sevgilisi babasının katili çıktı

Korkunç tesadüf! 1 yıldır birlikte yaşadığı sevgilisi babasının katili çıktı
Güncelleme:

İngiltere'de yaşayan Stella Paris adlı kadın, 1 yıldır aşk yaşadığı ve aynı evi paylaştığı sevgilisinin babasının katili olduğunu öğrenince büyük şok yaşadı.

İngiltere'de filmleri aratmayacak bir olayın detayları ortaya çıktı. 35 yaşındaki Stella Paris bir gece kulübünde çalıştığı sırada 43 yaşındaki Christopher Guest More isimli adamla tanıştı ve sevgili oldu. Çift yaklaşık 1 yıl boyunca beraber aynı evde yaşadı.

AİLESİYLE TANIŞTIRDI
Stella Paris yoğun ısrarlarının ardından erkek arkadaşını, annesiyle tanıştırdı. Ancak annesi, Christopher Guest More'yi daha önce televizyonda aranırken gördüğünü belirterek, kızına uyarıda bulundu. Daha sonra sevgilisi hakkında bir araştırma yapan kız ise adamın cinayetten arandığını öğrendi.

BABASINI ÖLDÜRMÜŞ
Olayın daha da ilginç yanı ise More'nin öldürdüğü kişiyle ilgiliydi. Çünkü More, yıllar önce 20 bin euroluk uyuşturucu kavgasında Stella'nın babasını işkence ederek öldürdü. Başına gelenler nedeniyle büyük bir şok yaşayan Stella, polise verdiği ifadesinde kesinlikle erkek arkadaşının geçmişini bilmediğini belirtti.

Etiketler İngiltere