Sapık öğretmen bakın ne istedi...

Sapık öğretmen bakın ne istedi...
Güncelleme:

Bir üniversitede öğretmen olan kişi, sınavdan geçebilmesi için öğrencisinden soyunmasını istedi.

Kaliforniya Üniversitesi görsel sanatlar öğrencisi öğretmeninin kendisini dersten geçirmek için sınıfın ortasında soyunması gerektiğini söylemesini annesine iletinde skandal ortaya çıktı.

San Diego'da yaşanan olayda, kimliği açıklanmayan öğrencinin annesi öğretmeni "sapıklıkla" suçladı ve yaptığı final testinin yanlış olduğunu söyledi. Anne, öğretmenin "kısaca benim dersimi geçmek için soyunman gerekiyor" dediğini ve bunun midesini bulandırdığını söyledi.

Vatan'ın haberine göre öğretmen ise bu dersi 11 yıldır verdiğini ve bir tek şikayet bile almadığını söyledi. Güzel Sanatlar öğretim üyesi Profesör Ricardo Dominguez, öğrencisinden talep ettiği hareketin vücut sanatı ve performans sanatları için bir standart olduğunu ve eğer bu hareketle kişi rahat değilse bu dersi seçmemesi gerektiğini söyledi.

Derse katılan bir öğrenci ise, "Her öğrenci ya fiziksel ya da duygusal olarak 'çıplak' bir performans sunmak zorunda. Bu bazıları için rahatsız olabilir ancak derse adım attığımız ilk günden itibaren derste bunun olacağını biliyorduk" diye konuştu.