Yabani kedinin kaçırdığı bebek feci şekilde öldü

Yabani kedinin kaçırdığı bebek feci şekilde öldü
Güncelleme:

Hindistan'da, yeni doğan bir bebeği kaçıran yabani kedi, bebeği çatıdan düşürerek ölümüne neden oldu.

Hindustan Times'ın haberine göre, Badaun bölgesinde, yabani bir kedi, annesinin yanında uyuyan ikiz bebeklerden birini alıp kaçtı. Polis yetkilileri, baba Hasan'ın kovaladığı kedinin, ağzında taşıdığı bebeği çatıdan düşürdüğünü aktardı.

BEBEK HAYATINI KAYBETTİ
Rihan adındaki 15 günlük bebek, düştüğü yerde hayatını kaybetti. Baba Hasan polise, hayvanın, bebekler doğduğundan beri her gün evlerine geldiğini ve kediyi sürekli kovaladıklarını söyledi.

Hindistan polisi Salı günü yaptığı açıklamada, annesinin yanında uyuyan yeni doğmuş bir bebeğin vahşi bir kedi tarafından alınıp buradaki evlerinin çatısından düşmesi sonucu öldüğünü söyledi.

Asma'nın kocası Hasan polise, ikizler doğduğundan beri evde her gün kedi görüldüğünü, ancak tetikte olan aile üyelerinin kediyi kovaladığını söyledi. Asma'nın eşi Hasan polise, ikizler doğduğundan beri evde her gün kedi görüldüğünü, ancak tetikte olan aile üyelerinin kediyi kovaladığını belirtti.

Polis, babanın kediyi kovalaması sırasında 15 günlükten daha büyük olmayan bebeği ağzında taşıdığını ve düşürdüğünü belirtirken Asma'nın eşi Hasan polise, ikizler doğduğundan beri evde her gün kedi görüldüğünü, ancak tetikte olan aile üyelerinin kediyi kovaladığını söyledi.

Hasan, Pazartesi gecesi bir ara kedinin Esma'nın yanında uyuyan Rihan'ı kaçırdığını ifade ederken Polis, Esma'nın ayağa kalkıp alarm vermesi ve bağırması üzerine çocuğu düşüren kedinin peşinden koşan Hasan'ın çatıdan düşerek olay yerinde hayatını kaybettiğini açıkladı.

SHO Usawan Ramendra Singh, bebeğin ölümünü doğruladı