10 Nisan akşamı sokağa çıkanlar en çok ne aldı ? İşte o araştırma

10 Nisan akşamı sokağa çıkanlar en çok ne aldı ? İşte o araştırma
Güncelleme:

Ipsos Araştırma, 10 Nisan akşamı sokağa çıkma yasağı öncesi marketlere akın eden vatandaşların en çok hangi ürünleri aldığını araştırdı.

İçişleri Bakanlığı, geçen hafta uygulamadan iki saat önce 10 Nisan saat 24.00 itibariyle 31 ilde 2 gün sokağa çıkma yasağı getirildiğini açıkladı. Akşam saatlerinde duyurulan bu karar vatandaşta paniğe sebep olurken marketlerde, manavlarda ve fırınlarda uzun kuyruklar oluştu ve arbede çıktı.

GÖRÜNTÜLER BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ
Haftalardır sağlık çalışanları gecesini gündüzüne katarak görev yaparken, uzmanlar sosyal mesafeye her an dikkat çekerken gelen görüntüler büyük tepki çekti. Olayın yankıları devam ederken Hürriyet gazetesi yazarı Sefer Levent, kaleme aldığı yazıda Ipsos Araştırma'nın o geceye ilişkin yapmış olduğu araştırmanın sonuçlarına yer verdi.

O GECE EN ÇOK ALINAN ÜRÜNLER BELLİ OLDU
Ipsos'un 10 Nisan akşamı sokağa çıkma yasağı getirilen 31 ildeki araştırması hanelerin yüzde 12'sinin saat 22.00-24.00 arasında alışveriş yapmak için sokağa çıktığını ortaya koydu. 2 saatlik alışveriş süresince en çok makarna, bakliyat, un, tuz, şeker ve ekmek gibi ağırlıklı temel ihtiyaçların alındığı beyan edilmiş.

Luppo alan adamın dramatik hikayesi uydurma çıktıLuppo alan adamın dramatik hikayesi uydurma çıktı