VIP Müşterilere VIP Taşıma Hizmeti

VIP Müşterilere VIP Taşıma Hizmeti
Güncelleme:

Birçok arenada aktif bir siyaset güden Türkiye’de birçok ulusal ve uluslararası katılımcılara sahip seminer, kongre, çalıştay vb. etkinlikler düzenlenmektedir.

Bu etkinlikler için gelen yerli ve yabancı misafirlerin ulaşımlarının halledilmesi, bir noktadan diğerine taşınmaları büyük sıkıntı yaratabilir. “Derdi bizim, keyfi sizin.” sloganıyla 2099’da temelleri atılmış olan simetri filo şirketi, dertsiz bir taşıma hizmeti sunmayı vadediyor. Bu şirket şoförlü taşıma hizmeti sunan bir yapılanmadır ve araç filosu yalnızca en üst segment, kaliteli araçlardan oluşmaktadır. Üst düzey yetkililer, ünlüler, siyaset ve bürokrasinin önde gelenleri, başarılı iş adamları ve daha birçok önemli kişi bu hizmetten memnuniyetle faydalanmaktadır.

Vip taşımacılık sektörünün yıldızı olan şirketimizde müşteri memnuniyeti ve müşteri fikirleri ön plandadır. Filonun ihtiyaçları müşteri talepleriyle aynı doğrultuda şekillendirilir. 2016 senesi itibariyle filo 100 araç kadar daha genişlemiştir ve şirketin kurumsallaşma prosesi tamamlanmıştır. Filoda yer alan araçlar her beş yılda bir tamamen yenilenmekte ve tüm ekipman en güncel ve bakımlı halinde muhafaza edilmektedir. Şoförlü araç hizmetinden faydalanan tüm müşteriler gidecekleri yere dakik bir biçimde, son derece güvenli ve konforlu bir şekilde varırlar. Hizmetimizden memnun kalan ünlü isimler arasında Romanya Cumhurbaşkanı Sn. Klaus Iohannis, Bosna-Hersek Başbakanı Sn. Denis Zvizdic, İran Dışişleri Bakanlı Cevad zarif ve AB Göç ve İçişleri Komiseri Dimitris Avromopoulos bulunmaktadır. Birçok yerli ve yabancı isme hizmet verebilecek kapasiteye sahip, tecrübeli ve saygılı şoförler sayesinde kaliteli bir taşımacılık hizmeti sunulmaktadır.

Şoförlü araç kiralama hizmeti içerisinde istediğiniz aracı da seçebilmektesiniz. Kişi sayısı ve rahatlık gibi etkenler nedeniyle binek araç, makam aracı, minibüs veya otobüs şoförle birlikte kiralanabilmektedir. Her tür ulusal ve uluslararası organizasyonda geniş bir hizmet ağıyla birlikte müşterilerimize destek vermekteyiz. Filo ekibi kusursuz hizmet ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaktadır. En yeni araçlar, sürekli bakım ve takip, yetiştirilmiş sürücü iş gücü sayesinde sektör lideri olan firma, Türkiye’nin parlayan yıldızları arasındadır. Bu tür organizasyonlarda organizasyonun kendisi kadar, oraya ulaştırma işi ve bunun planlanması da önemlidir ve ülkenin uluslararası arenadaki saygınlığına katkıda bulunmaktadır. VIP seviyesinde taşımacılık hizmetimiz sayesinde her yönden övgü işiteceksiniz.