TOKİ Mart ayında tam 11 bin 479 konut için ihalesi düzenliyor

Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone OlToplu Konut İdaresi Başkanlığı Mart ayı içerisinde toplam 11 bin 479 konut ihalesi düzenleyecek. İhalelerin , gelecek hafta 454 iş yerini açık artırma yöntemi ile satışa çıkaracağını duyurdu.
TOKİ’den yapılan duyuruda, Mart ayı içerisinde toplam 11 bin 479 konutun satış ihalesinin yapılacağı açıklandı.
TOKİ'nin internet sitesindeki ihale duyurularına göre 14 - 31 Mart tarihleri arasında toplam 36 ihale yapılacak.
Ankara'dan Hakkari'ye, Amasya'dan Tokat'a, Bursa'dan Nevşehir'e, Tekirdağ'dan Edirne'ye çok sayıda ilimizde gerçekleşecek ihalelerde ise toplamda 11 bin 479 konut ihaleye çıkacak.
İşte Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) Mart 2025 ihale takvimi:
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone Ol