17 yaşındaki çocuğun intikamı kanlı bitti: Bir kişi öldü!
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone OlBursa'da babasını darp eden adamı 5 yıl sonra tesadüfen gören 17 yaşındaki bir çocuk tüfekle dehşet saçtı. Bacaklarından ağır yaralanan A.D., sevk edildiği hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Bursa'nın İnegöl ilçesinde, geçmişe dayalı husumetin tırmanmasıyla yaşanan silahlı saldırıdan acı haber geldi. 5 yıl önceki bir darp olayını unutmayan 17 yaşındaki gencin tüfeğinden çıkan saçmalar, bir can aldı.
Oto Tamircisinde Kanlı Pusu Olay, Sinanbey Mahallesi Metal Sokak'ta bir iş yerinde meydana geldi. 5 yıl önce babası E.Ş.’yi (50) darp ederek sakat kalmasına neden olan A.D.’yi (51) bir oto tamircisinde gören Ö.Ş. (17), durumu arkadaşı A.C.’ye (18) haber verdi.
Yanına aldığı tüfekle arkadaşının kullandığı araca binen genç, dükkan önüne gelerek A.D.’ye defalarca ateş açtı.
Saldırı sonrası bacaklarına isabet eden saçmalarla ağır yaralanan A.D., olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi'ne, oradan da Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren A.D., doktorların tüm çabasına rağmen bugün hayatını kaybetti.
"Kafama Koymuştum"
İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kısa sürede yakalanan Ö.Ş., ifadesinde tüyler ürperten bir itirafta bulundu. Babasının 5 yıl önce darp edilmesi nedeniyle uzun süre yürüyemediğini belirten zanlı, "O şahsı yaralamayı kafama koymuştum, görünce ateş ettim" dedi.
Biri Tutuklandı, Biri Serbest
Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen iki şüpheliden silahı ateşleyen Ö.Ş. (17) çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Aracı kullanan arkadaşı A.C. (18) ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. A.D.'nin hayatını kaybetmesiyle birlikte dosyadaki suçlamanın "kasten öldürme" suçuna evrilmesi bekleniyor.
İHA
Bu Haberleri Kaçırma...
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone Ol