Ankara’da vahşet! Eşini ve 2 çocuğunu katledip intihar etti

Ankara’da vahşet! Eşini ve 2 çocuğunu katledip intihar etti
Güncelleme:

Türkiye yeni güne kahreden bir haberle başladı. Ankara'da eşini ve 2 çocuğunu katleden bir kişi intihar etti.

Olay gece yarısı Ankara’nın Altındağ ilçesinde meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen kişi Çamlık Mahallesi’ndeki bir eve kapıyı kırarak girdi. Tartıştığı karısı ile 9 ve 12 yaşlarındaki biri kız biri erkek iki çocuğunu bıçakla öldürdükten sonra kendini astı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve 112 Acil Servis ekipleri, evde dört kişinin cesedine ulaştı. Olay yeri incelemesinin ardından ailenin cansız bedenleri, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Zanlının, eşiyle boşanma sürecinde olduğu ve hakkında uzaklaştırma kararının bulunduğu öğrenildi. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

KORKUNÇ AYRINTILAR ORTAYA ÇIKTI

Türkiye yeni güne bu dehşet ile başlarken olayla ilgili her satırı kan donduran ayrıntılar ortaya çıktı.

Buna göre Ankara'nın Altındağ ilçesinde güvenlik görevlisi M.U. (47), boşanma aşamasındaki eşi hemşire Zuhal (42) ile çocukları T.U. (12) ve Y.U.'u (9) bıçaklayarak öldürdükten sonra kendini asarak intihar etti. Kan donduran aile cinayetinin detayları ortaya çıktı. M.U.'un (47), olaydan önce arkadaşlarına 'Hakkınızı helal edin' mesajı attığı ortaya çıktı. İşte olayın ayrıntıları...

Çocukları görme bahanesi ile eve gelen M.U., boşanma aşamasında olduğu eşi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddetlenmesiyle cinnet getiren koca, eşini ve çocuklarını bıçaklayarak öldürdü.

M.U., daha sonra arkadaşlarına 'Hakkınızı helal edin' mesajı atıp, ardından da kendini evin doğal gaz borusuna astı. Mesajı alan arkadaşlarının ihbarıyla olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İnceleme sonrası 4 kişinin cenazesi, otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

AYNI HASTANEDE ÇALIŞIYORLARMIŞ

M.U.’un bir hastanede güvenlik görevlisi olarak çalıştığı ve eşi Z.U.’un da aynı hastanede hemşire olarak çalıştığı öğrenildi.

'BOŞANMA AŞAMASINDAYDILAR'

Ailenin boşanma aşamasında olduğunu dile getiren akrabası Ş.O., “Mahkemeye verdiler, mahkemede gün atmışlar. Bunlar psikoloğa gidiyorlar. Akşamında gelmişler çocuklarını alacakmış herhalde. Çocuğun biri geliyor, biri gelmiyor. Hanımını öldürüyor, çocukları öldürüyor, kendini asıyor. Böyle olmuş olay işte. Boşanma aşamasındaydılar. Huzursuzluk, geçimsizlik olan, biraz işte cinnet mi geçirdiler nasıl olmuşsa çocukları ve hanımını öldürüyor” ifadelerini kullandı.

‘KAPIYI KIRALIM ÖYLE GİRELİM’

Bir mahalle sakini ise M.U.’un çocuklarını almak için geldiğini belirterek, “Ölen adamın erkek kardeşi çocukları almak için bu eve geliyor ve kapıyı açmıyor kimse. Sonrasında yöneticiye başvuruyor, yöneticiye ‘Kapıyı kıralım öyle girelim’ diyor. Yönetici de izin vermiyor, polisleri arama taraftarı olduğunu söylüyor. Polisler gelmeden önce kapıyı kırıp içeri girdiklerini söylüyorlar. İçeri girdiklerinde zaten herkes ölmüş. Adam da kendini asmış zaten. Ondan sonra olay yeri inceleme geliyor. Zaten sorunlu giden bir evlilikmiş, boşanma aşamasındalarmış. Sadece adamın çocuklarını bir hafta görme hakkı varmış. Çocuklarını almak için geldiğini söylüyorlar” diye konuştu.

Olay ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.