Asrın felaketinden kurtuldu, husumetlisinden kurtulamadı

Güncelleme:

Kahramanmaraş depremlerinin ardından memleketi Tokat'a dönen şahıs, husumetlisi tarafından arabayla ezildi, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgilere göre olay, geçtiğimiz günlerde sabah saatlerinde Turhal Şeker Fabrikası'nın bahçesinde meydana geldi.

Turhal ilçesinde Z.U. (17), geçen yıl ağabeyi S.U.'ı (22) av tüfeği ile vurarak öldüren M.Ş.'in (40) ağabeyi E.Ş.'i (41) otomobille çarparak yaraladı.

Ardından otomobilinden inip yerde yaralı şekilde yatan E.Ş.'i tekmeledikten sonra kaçan Z.U.’nun yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayın geçmişinde ise geçtiğimiz yıl ise Turhal ilçesine bağlı Kızkayası Köyü'nde kız kaçırma meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada S.U., M.Ş. tarafından av tüfeği ile vurularak öldürülmüştü. Olayın ardından Ş. ailesi Tokat ilini terk ederek Kahramanmaraş iline yerleşti. 6 Şubat depremlerinin ardından Ş. ailesi yeniden Turhal’a döndü.

Z.U., ağabeyini öldüren M.Ş.'in ağabeyi E.Ş.’e otomobille çarparak yaralamasının ardından E.Ş. tüfek doğrultup tekme attı. Bu sırada baba A.U., oğlunun elinden tüfeği aldı. Yaşanan olay güvenlik kamerasına yansıdı. Olay yerinde bulunan vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri Şahin'i ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına aldı. Tedavisi devam eden E.Ş. sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kaçan şüpheli Z.U.’nun yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Olayın ardından gözaltına alınan baba A.U. ise emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

İHA