Bir aileyi yok eden kaza: Kontrolden çıkan kamyon dehşet saçtı

Bir aileyi yok eden kaza: Kontrolden çıkan kamyon dehşet saçtı
Güncelleme:

Burdur Karayolunda, sürücüsünün kontrolünden çıkan kamyonun traktör ve otomobile çarptığı kazada 5 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, saat 19.30 sıralarında Yeşilova- Burdur Karayolu Harmanlı köyü yakınlarında meydana geldi.

ÖNCE TRAKTÖRE, ARDINDAN OTOMOBİLE ÇARPTI
Yeşilova'dan Burdur istikametine ilerleyen Ahmet A. (48) yönetimindeki kamyon, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu Yusuf A.'ın kullandığı plakalı traktöre arkadan çarptı. Kamyon daha sonra karşı yönden gelen Şenol Ö. yönetimindeki otomobil ile de kafa kafaya çarpıştı.

BİR AİLE YOK OLDU
Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Otomobil sürücüsü Şenol Ö. ile araçta bulunan Günaydın Cirit B. ve oğlu Mehmet Emre B. olay yerinde, eşi Bayram B. ile kızı Yağmur B. ise kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirdi.

Yaralanan traktör sürücüsü Yusuf A., sağlık ekiplerince Burdur Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kaza yerinde yaşamını yitiren anne ile oğlunun cenazesi Yeşilova Devlet Hastanesi morguna, kaldırıldıkları hastanelerde yaşamını yitiren Bayram B.'ın cenazesi Burdur Devlet Hastanesi morguna, kızı Yağmur B.'ın cenazesi ise Akdeniz Üniversitesi Hastanesi morguna konuldu.

Kamyon şoförü Ahmet A. jandarma ekiplerince gözaltına alınırken, kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Bir aileyi yok eden kaza: Kontrolden çıkan kamyon dehşet saçtı - Resim : 1

Bir aileyi yok eden kaza: Kontrolden çıkan kamyon dehşet saçtı - Resim : 2

Etiketler araç Burdur kaza