Cesedi parçalanmış halde bulunmuştu... Katili her şeyi itiraf etti

Cesedi parçalanmış halde bulunmuştu... Katili her şeyi itiraf etti
Güncelleme:

İstanbul Fatih'te, bir apartmanda parçalara ayrılmış halde bulunan cesedin sırrı çözüldü.

Fatih’te dün bir binanın bodrum katında parçalara ayrılmış halde erkek cesedi bulunmuştu. İncelemeler sonucunda cesedin 25 Ekim’den bu yana kayıp olan Celal H.’a (65) ait olduğu ortaya çıktı. Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, olayın ardından çalışma başlattı.

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİYLE YAKALANDI
Kayıp Şahıslar Büro Amirliğine bağlı ekipler, ilk olarak Celal H.’ın Sarıyer’deki evinde inceleme yaptı. Ekipler, ev ve çevresindeki güvenlik kamerası görüntülerini takip ederek Celal H.’ın Fatih’e gittiğini belirledi. Fatih’teki kamera görüntülerinin detaylı bir şekilde incelenmesinin ardından Celal H.’ın bir eve girdiği, onun hemen arkasından bir başka kişinin arkasından geldiği görüldü. Ekipler, bu kişinin S.K. (78) isimli şahıs olduğunu belirledikten sonra şahsı gözaltına alarak Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğüne götürdü.

CESEDİ PARÇALARA AYIRDIĞINI İTİRAF ETTİ
Emniyette ifadesi alınan S.K.nin "Olay üzerime kalır diye korktum. Cesedi bütün halinde bodrumdan çıkaramayacağımı anlayınca onu parçalara ayırmaya karar verdim. O öldükten 2 gün sonra cesedi parçalara ayırdım. Kollar, bacaklar ve vücudu ayrı ayrı poşetlere koydum. Başını ise bir kutuya koyarak kaldırdım. Müsait olunca cesedi atmayı planlıyordum" dediği öğrenildi.

Celal H.’ı öldürdüğünü itiraf eden zanlı S.K., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

SON GÖRÜNTÜSÜ KAMERADA
Öte yandan güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Celal H.’ın yolda yürüdüğü, bir süre sonra S.K.’nin de yanına geldiği ve birlikte yürümeye devam ettikleri görüldü. Bir başka görüntüde ise, S.K.’nin tek başına yolda yürüdüğü anlar kameralara yansıdı.

Etiketler ceset ölüm katil