Doktor Zeynep'i öldüren eşinden kan donduran ifade!

Doktor Zeynep'i öldüren eşinden kan donduran ifade!
Güncelleme:

Ankara’da kadın doğum uzmanı Opr. Dr. Zeynep E.'yi oğlunun gözünün önünde bıçaklayarak öldüren eşinin ifadesi şoke etti.

Olay, önceki gün akşam saatlerinde Çankaya ilçesi Mutlukent Mahallesi'nde meydana geldi. Yaklaşık 8 ay önce ikinci evliliğini yapan Zeynep E., eşi Mehmet E. ile gece saatlerinde tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mehmet E., mutfaktan aldığı bıçakla eşi Zeynep E.'ı, ilk evliliğinden olan oğlu A.A. evde bulunduğu sırada 5 yerinden bıçakladı. Zeynep E. kanlar içinde yere yığılırken, Mehmet E. panikle evden kaçtı. A.A., dışarıya çıkarak komşularından yardım istedi. Komşuların ihbarı üzerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

GÖZALTINA ALINDI

Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde vücudunun çeşitli yerlerinden 5 bıçak darbesi alan Zeynep E.'ın hayatını kaybettiğini belirlendi. Zeynep E.'ın cesedi, evde yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Mehmet E.'ın olay sırasında darbetmesi nedeniyle hafif yaralanan A.A. da hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Olayın ardından kaçan Mehmet E., Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Ümitköy'de kendisine ait aracın içinde yakalanarak gözaltına alındı.

İNTERNETTE TANIŞIP EVLENMİŞLER

Mehmet E. ve Zeynep E.'ın, 9 ay önce internette tanıştığı ortaya çıktı. Mehmet E.'ın kendisini mühendis olarak tanıttığı ancak uzun süredir işsiz ve meslek sahibi olmadığı öğrenildi. İkisi de ikinci evliliklerini yapan çiftten Zeynep E.'ın 1, Mehmet E.'ın 2 çocuğu olduğu belirtildi. Şüpheli Mehmet E.'ın polise verdiği ilk ifade de ortaya çıktı. Mehmet E.'ın, "Eşim bana sürekli 'Sen yakışıklı değilsin, senden daha yakışıklı birini bulup onunla evleneceğim' diyordu. Olay günü de bu konu üzerine tartıştık ve kendisini bıçakladım" dediği öğrenildi.

Öte yandan kadın doğum uzmanı olan Zeynep E.'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda hamile kadınlara önerilerde bulunduğu, özellikle koronavirüs döneminde hamile kadınların daha dikkatli olması gerektiğini belirttiği görüldü.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Opr. Dr. Zeynep E.'ı bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan Mehmet E.'ın emniyetteki işlemleri sona erdi. E., sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.