Eşinden boşanmak istedi, eşi ve ailesi ölmekten beter etti!

Eşinden boşanmak istedi, eşi ve ailesi ölmekten beter etti!
Güncelleme:

İstanbul'da bir genç kadın, boşanmak istediği eşi ve eşinin ailesinin işkencesine maruz kaldı. Genç kadını ormana kaçıran ailenin öldüresiye işkencesinden kurtulmayı başaran genç kadın yardım istiyor.

Takvim'in haberine göre; İstanbul'da Ceylan Y., boşanmak istediği eşi tarafından kaçırıldı. Saatlerce işkenceye uğradı.

İstanbul'da Ceylan Y. (26) ve Ersin Y. (32), 2012'de görücü usulüyle evlendi. Boşanma davası açan genç kadın, 6 ay önce evi terk etti. Geçen hafta sonu eve dönerken siyah bir minibüs önünü kesti. İddiaya göre boşanmak istediği kocası Ersin Y. , kardeşleri Ali ve Dilek ile amcası Sait Y., genç kadını Beykoz'da ormanlık alana götürdü.

"ÖLMEK İSTEMİYORUM"

 Ceylan Y. "Eşim, kardeşleri ve amcası saçımdan tutup aracın beni içine attılar. Koltuğun altına sıkıştırıp tekme tokat dövdüler. Beykoz'a götürdüler. Orada işkence ettiler. Çok canım yanıyordu. Kemiklerim kırılmıştı. Korktum, ağladım. Sonra yine bayılmışım. Uyandığımda polisler başımdaydı. Lütfen sesimi duyun. Ölmek istemiyorum. Tek kalamıyorum, korkuyorum" dedi.

Annesi Rahime A. ise "Engel olmaya çalıştım ama damadın amcası bana biber gazı sıktı. Resmen öldürmek istemişler, işkence etmişler. Bu caniliği aklım almıyor" diye konuştu.

Talihsiz kadının şikayeti üzerine boşanma aşamasındaki kocası polis tarafından gözaltına alındı. 

Takvim