Eşini bıçaklayan koca kucağında bebeğiyle gözaltına alındı

Güncelleme:

Aksaray'da bir kadın tartıştığı eşi tarafından 4 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde bıçaklandı. Zanlı eş bakacak kimsesi olmadığı için 7 aylık bebek ile birlikte gözaltına alındı.

Aksaray'da F. G. (30), tartıştığı eşi M. G. (31) tarafından çocuklarının gözü önünde darbedilip, karnından ve sol kolundan bıçaklandı. Yaralı kadın beraberinde 4 yaşındaki oğluyla hastaneye götürülürken, şüpheli M. G. ise bırakacak kimsesi olmadığı için 7 aylık bebeğiyle gözaltına alındı.

Olay, saat 20.00 sıralarında Laleli Mahallesi’ndeki müstakil bir evde meydana geldi. M. G., henüz bilinmeyen nedenle tartıştığı eşi F. G.’yi çocuklarını gözü önünde darbetti. F. G., evden gitmek isteyince M. G. bu kez mutfaktan aldığı bıçakla çocuklarının gözü önünde eşini karnından ve sol kolundan yaraladı. Gürültüyü duyan komşuları 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. Sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralı F. G.'yi beraberinde 4 yaşındaki oğlu ile birlikte Aksaray Eğitim Araştırma Hastanesi’ne götürdü. F. G., ambulanstan indirildiği sırada "Eşim kavga etiğimiz için beni karnımdan ve kolumdan bıçakladı" dedi. Şüpheli M. G. ise bırakacak kimsesi olmadığı için 7 aylık bebeğiyle birlikte gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen M. G., sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (DHA)

 

DHA