İstanbul'da korkunç saldırı! Bir kadın kurşun yağmuruna tutuldu

Güncelleme:

Sultangazi'de zile basarak kargocu olduğunu söyleyen şahıs, dışarı çağırdığı kadını kurşun yağmuruna tuttu.

İstanbul'un Sultangazi ilçesi Sultançiftliği Mahallesi'nde iddiaya göre, H.K.’in (44) evde olduğu esnada zili çalan bir kişi "kargonuz var" diyerek kadının aşağıya inmesini istedi.

Bunun üzerine H.K. aşağıya indi. Bu sırada kadın maskeli bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. H.K. vücuduna isabet eden 3 kurşunla yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

GÜVENLİK KAMERASIYLA KAYDEDİLDİ

Hastaneye kaldırılan kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken polis, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Kadının ambulansa taşındığı ve saldırganın saldırıyı gerçekleştirdikten sonra olay yerinden kaçtığı anlar güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

"ESKİ KOCASI OLDUĞUNU DUYDUK"

Cadde üzerinde esnaf olan Ramazan Argun, “Silah sesi geldi biz çıktık baktık kadın yerde yatıyordu. Bildiğim kadarıyla eski eşi vurmuş. Şu an vuran kişi firar kaçmış. Nasıl vurduğunu göremedim ama 3 el silah sesi duyduk” ifadelerini kullandı.

İHA