İstanbul'da yine ulu orta cinsel ilişki rezaleti! Bu sefer yer metro!

İstanbul'da yine ulu orta cinsel ilişki rezaleti! Bu sefer yer metro!
Güncelleme:

Türkiye, İstanbul Boğazı'ndan gelen cinsel ilişki erzaletinin şokunu atlatamadan bir rezalet de Ümraniye'de yaşandı. İstanbul Ümraniye'de sokak ortasında cinsel ilişkiye giren 2 kişi böyle görüntüelndi.

Türkiye, İstanbul Bebek sahilinde güpegündüz bir vakitte ilişkiye giren çiftin görüntülerini konuşurken, İstanbul Ümraniye metro durağından yeni bir görüntü daha geldi. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde, metro istasyonunun girişinde cinsel ilişkiye giren bir çift görülüyor.

Akşam saatlerinde çekilen görüntülerde, Ümraniye Altınşehir Metro durağının girişinde bir çiftin cinsel ilişkiye girdiği görülüyor.

Görüntülerde, çiftin duvarı kendilerine bariyer yaptıkları ve görülmediklerini sandıkları bir anda arka açıdan çok net bir şekilde köprüden geçen vatandaşlar tarafından görülüyorlar.

O anları kameraya alan bir vatandaş, görüntüyü sosyal medyadan yayınladı.

Bir anda yayılan görüntülerde çiftin rahat tavırları dikkat çekerken, metro durağının çevresinde de insanların dolaştığı görülüyor.

Konuyla ilgili emniyet birimlerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldığı ve çiftin kimliğinin belirlenmesi için çalışmalar yürütüldüğü belirtildi.