Jandarma Sinan S.'nin evini didik didik etti; sobanın içine bile bakıldı

Jandarma Sinan S.'nin evini didik didik etti; sobanın içine bile bakıldı
Güncelleme:

Tokat'ta ansızın ortadan kaybolan 64 yaşında 12 torun sahibi kadınla ilgili olarak olayın 1 numaralı zanlısı olarak görülen ve çocuğa istismardan tutuklanan Sinan S.'nin evine giren jandarma sobanın içerisinden bile numune aldı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına yansıyan iğrenç iddiaların odağındaki Sinan S. çocuğa cinsel istismard suçlamasıyla gözaltına alınarak tutuklanmasının ardından evinin içi de görüntülendi.

Tokat'ta yaşayan A.G.'nin ortadan kaybolmasıyla ilgili olarak bir numaralı zanlı olan Sinan S.'ın evinin içi görüntülendi.

Köylülerden biri A.G.'nin kaybolduğu gün Sinan'ın dağdan geldiğini söylediğini belirtti.

Bir başka köylü ise televizyondaki Sinan ile tanıdıkları Sinan'ın aynı olduğunu bir dediğinin diğerini tutmadığını söyledi. A.G.'nin kim veya kimler tarafından kaçırıldığının yanıtını bulabilmek için ekipler köyde ev ev geziyor.

Jandarmanın uğradığı evlerden biri de Sinan S.'ın evi oldu. Ekipler Sinan'ın oturma odasında bulunan sobanın içinden bile numuneler aldı.

Hatta çamaşır makinesinde bir iz, bir ipucu arandı.

 A.G.'nin kaybolduğu gün evinin etrafında Sinan S. görülmüştü öyle ki çalı toplama gittiğini ardından evine döndüğünü ve çay ile menemen yaptığını söylemişti.

Sinan S.'ın 6 ay hapis cezası aldığı ve 27. 09.2022 tarihinde şartlı tahliye ile serbest bırakıldığına dair belge de evinde ortaya çıktı.