Metrobüste korkunç kaza !

Metrobüste korkunç kaza !

Ankara-Edirne istikametinde giden bir araç metrobüsle kafa kafaya çarpıştı. Çok sayıda yaralı var.

İstanbul Küçükçekmece'de metrobüs yoluna otomobil daldı. Kazada Kazada metrobüs sürücüsü ve bir yolcu ile, otomobildeki 3 kişi yaralandı.

D-100 Karayolu Sefaköy mevkii, Ankaraİstikametine ilerleyen bir otomobil, bariyerleri aşarak metrobüs yoluna girdi. Otomobil, bir metrobüs ile kafa kafa çarpıştı.

otomobil-metrobusle-kafa-kafaya-carpisti-7853433_3987_m.jpg

FACİADAN DÖNÜLDÜ

Küçükçekmece'de meydana gelen kazada, metrobüs yoluna girip önce metrobüse, sonra da Ankara istikametine giden araçlara çarpan sürücü ağır yaralandı. Metrobüs şoförü ile bir kadın yolcu araçta sıkıştı. Dakikalar süren kurtarma çalışmaları ile yaralılar sıkıştıkları yerden çıkarılabildi. Metrobüsün ön kısmının paramparça olduğu kazada faciadan dönüldü.

otomobil-metrobusle-kafa-kafaya-carpisti-7853433_3958_m.jpg

OTOMOBİL METROBÜSLE KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI - FOTO GALERİ

ARAÇ PARAMPARÇA OLDU

Sabah 08.00 sıralarında meydana gelen kazada iddiaya göre; bayan sürücünün kullandığı araç, kontrolünü kaybederek metrobüs yoluna girdi. Hızlı olduğu belirtilen araç önce Avcılar istikametine seyreden metrobüse, ardından da savrularak Ankara istikametinde ilerleyen diğer araçlara çarptı. Paramparça olan olan araçta bulunan kadın sürücü yaralandı.

otomobil-metrobusle-kafa-kafaya-carpisti-7853433_5608_m.jpg

YOLCU VE ŞOFÖR METROBÜSTE SIKIŞTI

Metrobüsün ön kısmı çarpmanın şiddetiyle büyük hasar aldı. Metrobüs sürücüsü ve bir kadın yolcu araçta sıkıştı. Kazadan sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaralıları kurtarmak için dakikalarca çaba sarfetti. Sıkışan yaralılar kurtarma çalışmaları sonrası sedyelerle ambulanslara taşındı. 5 kişinin yaralandığı kazada metrobüs ile birlikte 5 araç hasar gördü. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

otomobil-metrobusle-kafa-kafaya-carpisti-7853433_9142_m.jpg

Kaza nedeniyle seferlerde aksamalar meydana geldi.

Ajanslar