Müge Anlı'nın muhabiri canlı yayında ceset buldu

Müge Anlı'nın muhabiri canlı yayında ceset buldu
Güncelleme:

Muğla'da bundan 2 ay önce kaybolan bir kişiye ait cansız beden ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'nın canlı yayında kadın muhabir tarafından bulundu.

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, 52 gün önce kaybolan inşaat ustası Ş.A.'ın (52), bir televizyon programına katılan boşandığı eşi E.K.'un itirafıyla cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Tarif edilen yerde Ş.A.'ın cesedini programın muhabiri buldu.

Seydikemer ilçesinde yaşayan 3 çocuk babası inşaat işçisi Ş.A., geçen 22 Mart'ta ortadan kayboldu. Yakınları gidebileceği yerlere bakmasına rağmen kendisine ulaşamayınca, ertesi gün polise kayıp başvurusunda bulundu.

Ancak, güvenlik güçlerinin tüm çabalarına rağmen Ş.A.'a ulaşılamadı. Ş.A.'ın bir süre önce boşanmalarına rağmen aynı evi paylaştığı eski eşi E.K. (44) çocuklarıyla birlikte katıldığı İstanbul'da bir televizyon programındaki canlı yayın çıkışında, programın sunucusuna cinayeti itiraf etti.

E.K., "Kahvaltıda B.Ö., Ş.A. ve ben oturuyorduk. Aralarında kavga çıktı. B.Ö., Ş.A.'ı iple boğdu. Ardından cesedi götürdü" dedi. E.K., cesedin gömüldüğü yeri de söyledi.

CANLI YAYINDA CESEDİ BULUNDU

Bu esnada, program muhabiri cesedi bulmak için belirtilen bölgeye giderek canlı yayın yaptı. Yayın sırasında Ş.A.'ı cansız bedeni taşların arasında battaniye sarılmış yarı gömülü bir şekilde bulundu. Cesedi gören muhabir hemen olay yerinden uzaklaştı.

Seydikemer İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bilgi verildi. Cesedin kayıp olan Ş.A.'a ait olduğu belirlendi. Ş.A.'ın cesedi, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

İtirafın ardından İstanbul'da programda bulunan eski eş E.K. ile B.Ö. ve bir şüpheli daha gözaltına alındı. 

DHA