Önce Ankara şimdi de Bursa! Korkunç görüntü

Önce Ankara şimdi de Bursa! Korkunç görüntü
Güncelleme:

Ankara'da yedikleri tavuk etinden zehirlendiği iddia edilen 13 sokak köpeği telef oldu. Olay sonrası bugün bir kişi gözaltına alındı. Haberin hızla yayılmasının ardından sosyal medya ayağa kalkarken, bir kahreden haber de Bursa'dan geldi.

Bursa Orhaneli ilçesi Orman Piknik Alanı'nda dün öğle saatlerinde vatandaşlar, yol kenarında hareketsiz yatan 3 sokak köpeğini görüp, Orhaneli Belediyesi, jandarma ve zabıta ekiplerine haber verdi.

ZEHİRLENEREK ÖLDÜRÜLMÜŞLER

Gelen belediyede görevli veterinerler, köpeklerin zehirlenerek öldürüldüğünü belirledi. Köpeklerden birinin yanında bulunan yavrular ise zabıta ekipleri tarafından alınarak hayvan barınağına götürüldü.

ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Yapılan incelemenin ardından köpekler, bölgeden alınarak gömüldü. Jandarma ekipleri, köpekleri zehirleyen kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

ANKARA'DA 13 KÖPEĞİ ZEHİRLEYİP ÖLDÜRDÜLER

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde de yedikleri tavuk etinden zehirlendiği iddia edilen 13 sokak köpeği telef oldu. Olay sonrası bir kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli de konuyla ilgili Twitter hesabından 'Bakanlığımız Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, Ankara Batıkentteki insanlık dışı olayın sorumlularının bulunması, yasal işlem yapılması için Emniyet güçlerimiz ve Belediye ekiplerimizle çalışmalarını sürdürmektedirler.' açıklamasını yaptı.

DHA