Sahte doktor ameliyata bile girmiş!

Sahte doktor ameliyata bile girmiş!
Güncelleme:

Tekirdağ'da bulunan Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde sahte doktorluk yaptığı gerekçesiyle tutuklanan zanlının ameliyatlara girip hastalara müdahale bile ettiği ortaya çıktı.

Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde sahte doktorluk yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındıktan sonra tutuklanan A.Ö.’ın ifadesi ortaya çıktı. A.Ö.'ın hastalara ameliyattan sonra dikiş attığı öğrenildi. Ayrıca sahte doktorun, yaşı da dahil olmak üzere birçok konuda ailesi ve çevresindekilere yalanlar söylediği anlaşıldı.

A.Ö., 2021 yılı eğitim dönemi bittikten sonra 2022 yılı haziran ayı içerisinde Çerkezköy'de ailesinin yanına geldiğini belirterek, Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde çocuk cerrahı olan Dr. M.K.’den hastaneye gelmek için izin istediğini Doktor M.K.’nin kendisine yanına gidip gelebileceğini söylediğini aktardı.

A.Ö., "Bu şekilde Çocuk Cerrahisi bölümüne gidip gelmeye başladım. Burada muayenelere katıldım. Doktor M.K. ile kurmuş olduğum ilişkiye istinaden Çerkezköy Devlet Hastanesi’ndeki tüm cerrahi branşların doktorlarıyla iletişim kurdum, birçok kez ameliyatlara izleyici olarak katıldım. Doktor M.K.’nin hastalarının ameliyattan sonra yapılan dikiş işlemini bizzat kendim yaptım. Birçok kez muayene ve ameliyata katıldım” ifadelerini kullandı.