Sarıyer'de büyü korkusu !

Sarıyer'de büyü korkusu !

Sarıyer sahilinde bulunan ölü köpek cesedi herkesi korkuttu.

Sarıyer sahilinde bu sabah bulunan poşet içindeki ölü köpek ve kadın saçlarının sırrını Medyum Meryem çözdü: “Kalbinden aldığı darbeyle öldürülen köpekle yapılan büyü, ölüm büyüsüdür!”

Akşam'dan Meltem Özbey'in haberine göre bu sabah Sarıyer halkı korkunç bir haberle uyandı. Poşete konulup denize atılan beyaz renkli terrier cinsi bir köpek, köpeğin kalbindeki darbe ve üstündeki kadın saçları… Bu manzarayı görenler dehşete düştü. İşin ilginci, görgü tanıkları aynı olayın Sarıyer’de aynı nokta daha önce de yaşandığını ve yine Terrier cinsinden bir köpeğin kullanıldığını, onun da üzerinde kadın saçları bulunduğunu dile getirdiler. Bu durumun üst üste yaşanması olayı bir büyü olabileceğini düşündürttü. Aksam.com.tr, medyumlardan görüş aldı ve köpeğin büyüde yeri olup olmadığını sordu.

‘BÜYÜ OLDUĞUNA ŞÜPHE YOK’

Medyum Yılmaz, görüş vermekten çekinerek, kendisinin bu tarz büyüler yapmadığını, ancak köpeğin büyü için kullanıldığını bildiğini ve bunu yapanlar olduğunu söyledi. Sarıyer’de yaşanan dehşeti açıkça büyü olarak yorumlayan Medyum Meryem’in iddialarıysa kan donduracak türdendi. “Köpekle büyü yapıldığını biliyorum ve üzerindeki saç ile köpeğin kalbindeki darbe de bunun ölüm için yapıldığını gösterir. Köpek büyü için kullanılan bir hayvandır ve yalnızca ölüm için kullanılmıştır. Ölmesini istenilen kişiye yapılır” diyen Medyum Meryem, iki kez yaşanan köpek ölümlerinin nedeninin büyü olduğundan şüphe duymadığını söyledi.

MEDYUM MEMİŞ: “EN BÜYÜK GÜNAHLARDAN BİRİ”

Büyü ve büyücülüğe en çok karşı çıkan isimlerin başında gelen Medyum Memiş Hoca ise, yaşanan bu olaya sert tepki gösterdi. Zalimliğin ötesinde bir durum olduğunu belirten Memiş Hoca, sahtekarlar tarafından yanlış yönlendirilen kişiler tarafından yapılma ihtimali olduğunu söyledi. Memiş Hoca; “Sahtekar biri ‘köpeği bağla at’ demiş de olabilir. Ancak ahirette ve bu dünyada hesabı sorulacaktır. Büyü dinen caiz değildir. Huzur-u mahşerde Allah hesabını soracaktır” dedi. İnsanları büyü ve büyücülükten uzak durmaları konusunda uyaran Medyum Memiş, Kur’an’da büyünün yasaklandığını ve bunun büyük günahlardan biri olduğunu da hatırlattı.