Şiddet uyguladığı eşini hastaneye kadar takip edip, sağlık çalışanlarına da saldırdı

Güncelleme:

Şanlıurfa'da yaşanan bir kadına şiddet olayında, eşini darbeden zanlı hastaneye kaldırılan kadının peşine düşüp hastanede de sağlık çalışanlarına saldırdı.

Şanlıurfa’da Y.A., evde tartıştığı eşi A.A.’yı darbetti. Ambulansla hastaneye kaldırılan A.A.’nın peşinden giden eşi Y.A. ile yakınları, bu kez de hastanede rapor hazırlayan sağlık çalışanlarını darbetti. Polis, olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı. Olay anı ise hastanenin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, gece saatlerinde Karaköprü Mahallesinde bulunan özel bir hastanenin acil servisinde meydana geldi. İddiaya göre A.A., evde bilinmeyen nedenle çıkan tartışmada eşi Y.A. tarafından darbedildi. Ambulansla hastaneye götürülen kadının peşinden Y.A. ile beraberindeki akrabaları Mehmet A. ve Turgut A. da acil servise geldi. Y.A. ve yanındaki 2 akrabası, acil serviste tedaviye alınan A.A.’nın yanına giderek, sağlık çalışanlarından adli rapor hazırlanmasını engellemeye çalıştı. Güvenlik görevlisinin, Y.A. ve yanındakilerin kadına yaklaşmasına izin vermemesi üzerine arbede yaşandı. Yaşanan arbedede Y.A. ile yakınları, güvenlik görevlisi ile duruma müdahale etmek isteyen erkek hemşireyi darbetti. Personelin durumu bildirmesi üzerine hastaneye gelen polis ekipleri, Y.A., Mehmet A. ve Turgut A.’yı gözaltına aldı. Darbedilen güvenlik görevlisi ile hemşire ise başka bir hastaneden darp raporu alıp, şüphelilerden şikayetçi oldu.